Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πανιωνιος-Κερκυρα 0-1





                                    ...Και οχι μονο επεστρεψε ο Ακης αλλα στηνοντας υποδειγματικα την (περιορισμενων δυνατοτητων )ομαδα του καταφερε με ...μιση ευκαιρια να κερδισει τον αγωνα.Ομως ας τα παρουμε απο την αρχη.Πολυ καλος καιρος ,ιδανικος για ποδοσφαιρο,με αρκετο (~3000?)κοσμο στην κερκιδα,σχεδον γεματη η 3,τραγουδι και μια κυανερυθρη ομαδα παρα πολυ καλη.Οπως την εχουμε συνηθισει φετος.Με αναπτυξη,καλη κυκλοφορια της μπαλας,εμφανες παθος και συνεχες κυνηγητο της μπαλας,ολα τα στοιχεια λοιπον εκεινα που θα μπορουσαν να μας φερουνε την νικη.Με συντριπτικα ποσοστα κατοχης και δεν θα ηταν υπερβολη να πει κανεις οτι (σχεδον )ολο το παιχνιδι διεξηχθη στο μισο γηπεδο προς την πλευρα της Κερξυρας βεβαιως.Ομως δεν μας ηθελε χθες.Με συνεπεια το 0 να παραμεινει και ο νομος του ποδοσφαιρου να επιβεβαιωθει ακομα μια φορα.Θα μπορουσε να παρατηρησει καποιος οτι ηταν εμφανης η ελλειψη κλασσικου φορ ,αλλα ετσι και αλλιως αυτα τα εχουμε ξαναπει...Ηταν ενα πολυ ομορφο απογευμα και δεν ηταν μονο η ψυχικη ευφορια του γραφοντα απο το προηγηθεν παγκοσμιο...Και οταν στο τελος ΟΛΟ το γηπεδο(ενθεν και ενθεν) χειροκροτουσε την ομαδα ,ηταν η επαληθευση του λογου το αληθες.Ωραιες στιγμες,χωρις τα αήθη λαικα δικαστηρια και χωρις γκρινα (τουλαχιστον εκει που καθομουνα).Ο δρομος ειναι μακρυς,αλλα αυτη η ομαδα εχει μελλον και πρεπει ολοι να ειμαστε διπλα και να την στηριξουμε.Θα αναρωτηθω βεβαια για μια ακομη φορα:τι αλλο αραγε περιμενουν οι υπολοιποι Πανιωνιοι να σηκωθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  απο τον καναπε τους,να βγουν απο το σπιτι τους και να ερθουν στο γηπεδο?Τι αλλο πρεπει να κανει αυτα τα παιδια?Ο Αραβιδης εχθες ηταν καταπληκτικος,ετρεξε παρα πολυ,καλυπτε χωρους,ενας πολυ χρησιμος παικτης για την ομαδα.Μεγαλη βελτιωση.Ο Σαμαρης στο Α`ημιχρονο πολυ καλος,μετα κουρασθηκε,ειναι εμφανες οτι του λειπουνε παιχνιδια.Τα δυο μπακ οπως σχεδον παντα πολυ καλα,οπως και ο Μενδρινος.Δεν θα μπορουσα να βρω καποιον υστερησαντα.Η ενδεκαδα: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης, Μενδρινός (63’ Γουνδουλάκης,), Αραβίδης (67’ Ντούνης) , Κολοβός, Καμπάνταης.Δηλωσεις Δημητρη Ελευθεροπουλου:«Βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ καλά στημένη ομάδα και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της, παρότι το προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους. Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, η εμφάνισή μας είναι βήμα προς τα εμπρός. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας και μάλιστα κάνοντας επίθεση και όχι αλλάζοντας πάσες στον χώρο άμυνάς μας. Τα παιδιά έκαναν ό,τι είχαμε πει και δεν έχω παράπονο. Είναι βέβαια άσχημο να χάνεις όταν παίζεις καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του. 

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην είναι όλα δίκαια. Σε κάποια ματς ίσως να μην δικαιούμασταν τη νίκη και να την πήραμε. Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο κόσμος περιμένει πλέον πολλά από εμάς. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη, εμείς θα πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά. Θέλω να πω ξανά ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημα στις νίκες είναι πολύ εύκολο. Στις ήττες όμως είναι πολύ δύσκολο και σήμερα μας το πρόσφερε απλόχερα».Και βεβαια και οι δηλωσεις Μαντζιου: 
Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και την αλλαγή στη ψυχολογία της ομάδας
«Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, από την αρχή είχαμε πει ότι χρειαζόμασταν δουλειά και χρόνο. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν ήμασταν έτοιμοι και αυτό ήταν κάτι που είχε φανεί. Ωστόσο, τώρα έχουμε πάρει δύο καλά αποτελέσματα και αυτό έχει βοηθήσει αρκετά όλη την ομάδα και στον τομέα της ψυχολογίας». 

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δούμε το παιχνίδι, θα το αναλύσουμε, θα το δουλέψουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, με αυτόν τον σκοπό θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο». 

Για το πρωτάθλημα και τη μάχη σωτηρίας
«Ακόμη είναι πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει πολλά προβλήματα, είναι όμως μία μεγάλη ομάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τον αγώνα τους, άλλαξαν προπονητή και έχουν πολλά νέα παιδιά». 

Για τις διαφορές από τη θητεία του στον Πανιώνιο και της Κέρκυρας
«Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές τη φετινή σεζόν. Όταν δουλεύεις με νέα παιδιά, χρειάζεται πολλή δουλειά και πρέπει να τα υποστηρίζεις. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να πάρεις από αυτά τα παιδιά ότι περισσότερο μπορείς. 

Για τον Πανιώνιο
«Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, στρωμένη που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου