Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Στον κυανέρυθρο ουρανό...


                 Η Πανιώνια οικογένεια θρηνεί από την Παρασκευή για τον χαμό του "προπονητή του κυπέλλου 1979" Πάνου Μάρκοβιτς. Ο εκλιπών που απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών, ήταν ένας από τους δασκάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα την περιόδο 1978-79 όταν και οδήγησε τον Πανιώνιο στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου του, το παρατσούκλι του ήταν "βιβλιοθήκη", λόγω των αστείρευτων γνώσεών του.
Ο Πάνος Μάρκοβιτς ήταν και ο προπονητής που ανέδειξε μεγάλους παίκτες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ενας εξ αυτών και ο σημερινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντώνης Μανίκας, ο οποίος για τον χαμό του Πάνου Μάρκοβιτς δήλωσε στο panionios.gr: "Χάθηκε ένας εργάτης του ποδοσφαίρου, που χάρισε στον Πανιώνιο την μεγάλη στιγμή της κατάκτησης του πρώτου κυπέλλου. Θα είναι πάντα στην μνήμη μου, καθώς ήταν και ο προπονητής ο οποίος εισηγήθηκε να γίνω επαγγελματίας και που παράλληλα ανέδειξε μεγάλους παίκτες όπως οι Αναστόπουλος, Μαύρος, Σαραβάκος, Χαλκίδης, Γραβάνης και τόσοι πολλοί άλλοι".
Η κηδεία του Πάνου Μάρκοβιτς θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 16:00 στο νεκροταφείο Γλυφάδας.(απο το επισημο site της ΠΑΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου