Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Εικονες απο την Β`Εθνικη




Χθες αργα το βραδυ χαζευοντας την ``Αθλητικη Κυριακη``(και μη εχοντας ακομα συνελθει απο την ...κατραπακιά του 94`) επεσα πανω σε εκεινον τον απιστευτο Βελγο που ηταν περσυ προπονητης μας.Στις δηλωσεις του λοιπον μετα απο εντος εδρας ηττα ελεγε κατι ανοησιες οποτε αναρωτηθηκα και παλι οπως πολλες φορες περσυ >> ο ανθρωπος αυτος ειναι τοσο βλακας η θεωρεί οτι αυτος ειναι εξυπνος και ολοι οι αλλοι νοητικα υστερουντες ? Προχειρα μου ερχεται στο μυαλο εκεινο το παιχνιδι περσυ εκτος με τον Θρασυβουλο το οποιο εχει μεινει στην μνημη μου για 3 πραγματα -1)για τις ηλιθιες δηλωσεις του Βελγου μετα την ιστορικη(!)προκριση με 1-0 επι του γηπεδουχου,-2)για το φοβερο κρυο που εκανε και-3) για τον πανηγυρισμο Μπαλαμαν με το ...σημαιακι!Ειρησθω εν παροδω σημερα ο Βελγος απολυθηκε...Σημερα το απογευμα χαζευα την τηλεοπτικη μεταδοση της ΕΤ-3 Ιωνικος(τους...θυμαστε αυτους?)-Γιαννινα απο το θλιβερα αδειο και κακοφωτισμενο γηπεδο της Νεαπολης.Ο αγαπημενος μας Μανολο στον παγκο και μεσα στον αγωνιστικο χωρο μια μεγαλη εκπληξη για μενα.Ο Σιαλμας!Βελτιωμενος παρα πολυ,ταχυτατος ,τεχνιτης,εκπληκτικος.Στην κυριολεξια δεν πιστευα στα ματια μου.Αφου στην αρχη αναρωτιομουν εαν προκειται για τον ιδιο παικτη.Απο οτι φαινεται η Β`Εθνικη(η οπως αλλιως την λενε τελευταια του εκανε καλο.

2 σχόλια:

  1. O Σιαλμάς είναι βασικός συντελεστής των επιτυχιών στα Γιάννενα. Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεσαι γιατί και στον Πανιώνιο, πιο νεαρός τότε, είχε καλή απόδοση. Απλά τον έδιωξαν και αυτόν σαν "παλτό του Λίνεν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια παντως ειναι οτι οταν ητανε σε εμας δεν ειχε δειξει τιποτα σχεδον.Ηθελε δουλεια πολυ.Και απο οτι φαινεται αυτο συνεβη στα Γιαννινα.Μεγαλη εκπληξη μου εκανε επισης το γεγονος οτι ο Μανολο δεν ηταν βασικος.Ειναι ετσι η ηταν περιστασιακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή