Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Δωστε του(επιτελους)μια ευκαιρια!

Μετα την σημερινη προκριση στα πεναλτυ επι του Παναιτωλικου και το γεγονος οτι η συμβολη του Ανδριολα ηταν καθοριστικη,λογικο επομενο ειναι να περιμενει καποιος οτι πρεπει να του δοθει η ευκαιρια να παιξει και στο πρωταθλημα.Και τι καλυτερη συγκυρια (για τον ιδιο και ισως για την ομαδα)το κυριακατικο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τον μισητο βαζελο?

3 σχόλια:

  1. Διαβαζω απο φιλους που ηταν στο Αγρινιο,οτι η εμφανιση του Ανδριολα ηταν μετρια προς κακη.Επειδη ομως ολοι μας κρινομαστε εκ του αποτελεσματος,θεωρω οτ δικαιουται την ευκαιρια του μετα τοσο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα πει μέτρια ως κακή; Δέχθηκε τέρμα; Ίσα - ίσα ο άνθρωπος έκανε και εξόδους...Ας μου πει κάποιος από πότε έχει να δει τερματοφύλακα του Πανιωνίου να βγαίνει ή να πέφτει στα πόδια επιθετικού.

    Επιπλέον έπιασε και δύο πέναλτι που μας έδωσαν την πρόκριση. Είναι βέβαιο ότι ο Μπέλιτς ή ο Μπεθέρα ότι θα τα έπιαναν;Γιατί αν δεν τα είχε καταφέρει ο Ανδριόλας, προφανώς θα ήμασταν η έβδομη έκπληξη του Κυπέλλου...

    Γιατί τέτοια πρεμούρα για την απόδοση του Ανδριόλα; Οι υπόλοιποι ήταν καλοί; Ας ασχοληθούμε λίγο με την επίθεση που δεν κατάφερε να σκοράρει εναντίον ομάδας Β' Εθνικής και ας το αφήσουμε το παλικαράκι.

    Σε περίπτωση που τελικά αποκτήσουμε τερματοφύλακα τον Ιανουάριο (μην ψάχνετε πολύ - ένας είναι ο Μπλάζιτς και ο δεύτερος είναι ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού - πολύ μεγάλο ταλέντο - ), θα διώξουμε κάποιον από τους τρεις σημερινούς; Και επειδή δεν βλέπω να φεύγει ο Μπεθέρα, μήπως η κουδούνα χτυπάει για τον Ανδριόλα; Μήπως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον διώξουμε εάν μέχρι τότε τα έχει πάει καλά;

    Στην ομάδα πρέπει να παίζει ο καλύτερος της δεδομένης στιγμής. Ο Ανδριόλας τα πήγε πολύ καλά και δικαιούται την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ανδριόλας είναι εκτός αποστολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή