Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Back to eighties!

Σημερα το μεσημερι,μιλωντας με τον αδελφο μου στην Νεα Σμυρνη,μου ανεφερε οτι η εικονα του παγκου μας στα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου με τον Ατρομητο,του θυμισε σκηνες απο(early)eighties.Ολοι ορθιοι,ενας σωρος αναπληρωματικοι,βοηθοι,παραγοντες,τεχνικο(ποιο?) team να παρακολουθουν και να "παραπεμπουν ",σε "ηρωικες"εποχες.Εποχες με υβριστικα στην πρωην 4,με τον Μητσαρα να πανηγυριζει στα καγκελλα(υπηρχαν τοτε) βριζοντας τους...υβριστες,με απιθανους(αυτοαποκαλουμενους)προπονητες να παρελαυνουν και να εναλλασονται στον παγκο,με τσιμεντενιες εξεδρες χωρις σκεπαστρο,με μισοτελειωμενη την 2/3,με "εξορμησεις"σε Βολο(με Μακεδονικο) και Λαρισα(με Γιαννινα),με Τσολακακη,Ερμειδη και Ανδρεοπουλο,απο την αλλη με Αμανιτη,Καπωνη και Α(σ)βο,με κρατικη μονο τηλεοραση και -πραγματικη- Αθλ.Κυριακη,με μια Νεα Σμυρνη που δεν ειχε ακομα πνιγει στις 8οροφες οικοδομες,με το πρωτο μας κυπελλο ακομα νωπο και ολους εμας να πιστευουμε οτι το καλυτερο στην ζωη μας ειναι ακομα μπροστα.Και μαλλον ηταν...

2 σχόλια:

  1. Τι μας θυμίζεις τώρα... Σ'εκείνα τα κάγκελλα της 4, είχε ο καθένας το δικό του... (εκ του "και τα μυαλά στα καγκελλα..")
    ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ (μικρο)ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αρχισει κανενας να θυμαται τις "φατσες"που κυκλοφορουσαν στην 4,τελειωμο δεν θα εχει.Τον ταριφα,τον παλαιστη,τον "και με χιονια Πανιωνιος",,,,,,,,που πηγαν ολοι αυτοι?Στην 7 απο πανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή