Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Δηλωσεις Ρεκομπα

http://www.sport-fm.gr/article/199747. Οσο και να μας ενοχλουν -αν τα εχει πει ετσι-δεν παυει να δημιουργει μειζον προβλημα στην ομαδα.Μια ομαδα που συνεχως διολισθαινει προς την απαξιωση.Αν και στην ζωη μετα την ανοδο παντα περιμενεις τον κυκλο της πτωσης,μαλλον δεν φανταζομαστε οτι θα ηταν τοσο γρηγορη και τοσο αποτομη.Απο την ομαδα αξια σεβασμου που χτιστηκε απο Τσακιρη/Λινεν δυστυχως δεν εχει μεινει τιποτα...

6 σχόλια:

  1. Γιατι αραγε?
    Ποιος να φταιει?

    Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. zamis ειναι εκπληκτικο αλλα σημερα συμφωνω 100% σε καθε λεξη που εχεις γραψει σε ολα τα blog. Δεν ξερω αλλα οι δηλωσεις Τσακιρη σημερα ηταν ...καπως.Και br δεν ξενερωνουμε ποτε.Εδω ειμαστε Β"Εθνικη και τρεχαμε στην Βεροια(με Ποντιους!) και Γιαννιτσα(με Αναγεννηση!)και τωρα θα ξενερωσουμε?>>br επισης το σημερινο σου αρθρο ηταν λιγο Joy Division-καπως ετσι αισθανομαστε ολοι σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε Milto νασαι καλα,αυθορμητα εγραφα στα νευρα μου μεσα,ηρθε κι ο Ian Curtis(πολυ καλο!)και τοδεσε.
    Ναι,οντως ειναι απο αυτες τις στιγμες που δεν εχεις πια τιποτα αλλο να πεις για την αποδομηση αυτης της ομαδας,οπως ακριβως το θετεις.
    Το σημερινο ηταν μια συμπυκνωμενη φλασια ολων αυτων που τραβαει η ομαδα μετα την αποπομπη Λινεν,μεσω Ρεκομπα απο το υπερπεραν.Οπου βρισκονται ολοι γενικως.

    υ.γ. προσπαθωντας να ταισω τον μπομπιρα του τραγουδουσα(κι επιασε)

    ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν λάθος η κριτική που έκανα πρόσφατα στον Μανόλο και ζητώ συγνώμη. Τουλάχιστον αυτός παίζει γιa να ευχαριστήσει τον κόσμο. Με τον δικό του έστω τρόπο και σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Οι άλλοι; Οι παίκτες μετανιώνουν που έρχονται ή με το που φτιάχνονται λίγο θέλουν να φύγουν. Ο Πρόεδρος μετανιώνει για τον χρόνο και για τα χρήματα που έχασε.
    Κι εμείς τι ρόλο παίζουμε σε όλα αυτά; Να τα βράσω τα 120 χρόνια όταν όλοι θα ήθελαν να είναι κάπου αλλού.
    Όχι κύριοι. Εγώ είμαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι...Και περνάω υπέροχα παρ' όλες τις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφιερωμενο σ' αυτους που μας πικραινουν:-

    http://www.youtube.com/watch?v=OE40vhO_lhA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστη φοβερο-τα παιδια ξετρελαθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή