Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Δηλωσεις Φερερα

Ειχα αποφασισει να μην ξαναδιαβασω τις δηλωσεις του Βελγου γιατι με εκνευριζει και με χαλαει.Τελικα επεσε το ματι μου πανω τους στην σελιδα του pgss 1890.Δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο εκτος απο το γεγονος οτι το να μιλαει ο Φερερα για την ομαδα του Λινεν ειναι ιεροσυλια!

11 σχόλια:

  1. Συγνώμη φίλε για την ψυχική οδύνη. Όταν καμιά φορά βρεθούμε και τα πούμε θα σε κεράσω μια σουμάδα να στανιάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω αναφορές για τον Λινεν σε όλα τα blogs λες και πήραμε πρωτάθλημα μαζί του! Πολύ αξία δεν του δίνετε? ! Ωραίος τύπος και σοβαρός αλλά στα 2 χρόνια που έμεινε μισό γύρο μπάλα παίξαμε και μετά ο έωλος πενηντάρικο! Εκτός αυτού μην ξεχνάμε ότι το τεράστιο ροστερ ήταν δικό του δημιούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μικρό και ευελικτό ρόστερ από την άλλη έχει χαλάσει κόσμο. Ιδίως όταν ο προπονητής κατά δήλωσή του γυρνάει στον πάγκο και δεν βλέπει παίκτη για αλλαγή...

    Φίλε giorgio θέλεις να σου μετρήσω ποιές ομάδες κερδίσαμε επί Λίνεν;Να σου υπενθυμίσω πόσες φορές βγήκαμε ευρώπη, με ποιό μπάτζετ και με ποιούς παίκτες;Και υποτίθεται ότι ο Λίνεν ήταν μάπα στο κοουτσάρισμα. Άστο καλύτερα. Τότε τουλάχιστον αλλάζαμε και δυο μπαλιές... Εδώ τρομάζουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας τον Ατρόμητο.

    Σε τελική ανάλυση ο καθένας κρίνεται και γι αυτό που τον πλασάρουν. Κανείς δεν μας είπε ότι ο Λίνεν ήταν ο θεός της προπονητικής. Όμως ο άνθρωπος παρήγαγε έργο που είχαμε χρόνια να δοούμε στη Νέα Σμύρνη.Ίσως από την εποχή του Μπραμς. Ο Φερέρα πάλι μας παρουσιάστηκε ως ο Κασπάροφ του ποδοσφαίρου και είδαμε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και περα απο το εργο,ηταν και αυτη η καταραμενη αισθηση της αξιοπρεπειας και της υπερηφανιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι καλημέρα,

    Θέλετε να το πάρουμε αλλιώς?
    (και σημειώστε ότι θα αναφερθώ σε πράγματα γνωρίζοντας την βρωμιά που κρύβετε από πίσω!)

    Εγώ έχω απαιτήσεις εάν θέλετε να το δούμε πελατειακά. Θέλω το προϊόν μου καλό. Θα δώσω πίστωση χρόνου εφόσον βλέπω προσπάθεια και δουλειά με προοπτικές!
    Δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω αλλά να πάρω το ανάλογο πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συναισθηματίες πρέπει να είναι οι πελάτες και όχι οι επιχειρήσεις.
    Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχειό είναι οι πελάτες οι υπόλοιποι πάνε και έρχονται!

    Την δευτέρα ένιωσα ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου και την προσωπικότητα μου. Δεν δέχομαι ο κάθε θεωρούμενος επαγγελματίας παίκτης(γιατί ότι δηλώσεις είσαι) που βγάζει όσα όλοι μαζί σε πέντε χρονιά σε μια σαιζόν να μην ξέρει να δώσει μια πάσα. Πλάκα μου κάνετε? Ας μην αναφερθώ σε ονόματα ξέρετε για ποιους μιλάω! Δέχομαι το ταλέντο και τον επαγγελματία αθλητή. Χαίρουμε τους Έλληνες παίκτες μπασκετ (βλέπε εθνική) αξίζουν κάθε ευρώ άσχετα άμα όλα είναι υπερτιμημένα στον επαγγελματικό αθλητισμό.

    Εμένα τα ονόματα δεν με ενδιαφέρουνε, εγώ θέλω να βλέπω μπάλα και μπάλα δεν βλέπω! Αυτό είναι το προϊόν το θέαμα. Και άμα πρέπει να θυσιαστεί το θέαμα, π.χ. η συμμετοχή νεαρών και άπειρων παικτών, να γίνει με καλό σκοπό και εγώ θα το χειροκροτήσω.

    Φίλε BR,
    Τι με ενδιαφέρει άμα μια χρονιά κέρδισα 10 αγώνες, ποιος θα το θυμάται άμα την επόμενη παραπαίω και για ποια Ευρώπη να μιλάμε με το πρωτάθλημα που έχουμε!
    Απλά πάμε ένα ταξιδάκι…εκτός Λιβαδειάς και Λάρισας.

    Η ομάδα μας δεν έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    Για το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα και σε μια προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο τρόπος σκέψης μου, θα αναφερθώ σένα παράδειγμα. μετά τον αγώνα στην λεοφωρο που χάσαμε 1-0 την πρώτη χρονιά του Λινεν βρήκα από το γήπεδο και ήμουνα τόσο εκστασιασμένος με την μπάλα που παίξαμε που δεν έδωσα καν σημασία στο ότι χάσαμε, ήμουν χαρούμενος γιατί η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο, αυτό το άθλημα με την ασπρόμαυρη μπάλα και τέρματα!



    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
     Κάντε έρανο και φερτέ τον Λινεν (σε λίγο θα είναι άνεργος), δεν θα βάλει και λεφτά ο Τσακ οπότε γιατί να μην δεχτεί!
     Αγορά PLAYSTATION και PRO EVOLUTION στους παίκτες μας με το ελληνικό patch, για να βλέπουνε τα μούτρα τους και πως θα μπορούσαν να παίξουν άμα ξέρανε τα βασικά.
     Αγορά FOOTBALL MANAGER για τον Φερερα και πληρωμή διδάκτρων στην σχολή που φοίτησε ο αριστούχος απόφοιτος Γιωτης!

    Εύχομαι τα καλυτέρα στο μπασκετ από τα βάθη της καρδιάς μου και φέτος αν και ποδοσφαιροφυλος (δύστυχος «έτρεξα» να πάρω διαρκείας αντι στο μπασκετ) θα δώσω το παρών γιατί πάνω από όλα είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

    ΥΓ. πουλάω με έκπτωση το διαρκείας μου για να αγοράσω στο μπασκετ!

    «ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν κατάλαβα που και εάν διαφωνούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουτε εγω βλεπω καμια διαφωνια.@ giorgio>>>γιατι ο Λινεν σε λιγο θα ειναι ανεργος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί η Μόναχο 1860 πάει κατά διαόλου. Εϊναι 15η με 8 βαθμούς σε 8 αγώνες (http://www.goal.com/gr/scores/result-standings/158/2-bundesliga)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η κατάσταση της ομάδας δεν χωράει διαφωνίες...ας διαφωνήσουν όσοι έχουν συμφέρων ,εγώ την άποψη μου λέω!

    ΥΓ. Χαιρετισμούς στην όμορφη Χίο, σήμερα έρχεται ο κολλητός μου από το νησί!
    Πέρασα 16 μήνες ,Καλαμωτή 218 και από τότε την επισκέπτομαι σε κάθε ευκαιρία.
    Είχα δει και μια σημαία του ιστορικού σ’ένα μπαλκόνι στο Πυργί εσύ την έβαλες? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oxi,εγω μενω στην αλλη πλευρα του νησιου.Αν την ειχες δει καλοκαιρι μαλλον ηταν επισκεπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή