Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πανιωνιος-Παοκ 0-0 και ...παραμονή/λύτρωση!

         


Τι βραδυα και η σημερινη!Τι απιστευτη ενταση!Τι ανικητο αγχος!Τι κοσμος!Σημερα ειτε ειμασταν στο γηπεδο ,ειτε μακρυα ζησαμε συγκλονιστικες στιγμες,περασαμε απο χιλια κυματα με ολα αναποδα και ...επιζησαμε!Ας μην γελιομαστε: σημερα ηταν μία μαχη επιβιωσης για τον συλλογο.
Ειναι τοσα χρονια τωρα(αν δεν με απατα η μνημη μου απο το 2007-08)που καθε χρονο παλευουμε να μεινουμε.Ομως η φετεινη χρονιά ηταν μακραν η πιο δυσκολη.Με 4 ομαδες να υποβιβαζονται και μια σχεδον καινουργια και απειρη ομαδα με νεαρα παιδια,η επιχειρηση ``παραμονη``ητανε εξ  αντικειμενου πολυ-πολυ δυσκολα πραγματοποιησιμη.
Θα μπορουσε να ειχε επιτευχθει νωριτερα.Θα μπορουσαμε να εχουμε εναν κανονικο προπονητη πριν τον Δεκεμβρη.Με τα ``θα`` και τα ``εαν``δεν γινεται τιποτα.
Το θεμα ειναι οτι μειναμε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!
 Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε οσους συνεβαλλαν σεαυτο το αποτελεσμα.Στους ανθρωπους που αυτη την στιγμη ειναι στην διοικηση και προσπαθουν με οσες δυνατοτητες εχουν να τα φερουν βολτα. Στον Μαρινο Ουζουνιδη και τους συνεργατες τους.Τον Νονι Λιμα και τον Αντωνη τον Μανικα-την ζωντανη μας ιστορια.Οσους ειναι γυρω απο την ομαδα και κατω συχνα απο αντιξοες συνθηκες κανουνε υπομονη και συνεχιζουν.Αλλα πανω απο ολα στους παικτες που δωσανε και την ψυχη τους για αυτη την παραμονη!
.Εχουμε πολλα να πουμε για την επομενη ημερα.Απο αυριο.Γιατι σημερα ειναι ημερα γιορτης!
Και ειναι τοσο, μα τοσο σπανιες αυτες οι ημερες για εμας  τους Πανιωνιους!

2 σχόλια:

  1. Ας καταγραψουμε και την σημερινη ενδεκαδα.Το αξιζουν αυτα τα παιδια! Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46' Βλάχος), Χατζηησαίας, Φούντας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Μπακασέτας (73' Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (32' Γιάννου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφερουμε και την δηλωση Φανουρη απο την Κρητη:``ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την παραμονη Πανιωνιου στην super - league ``

    ΑπάντησηΔιαγραφή