Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Μακάρι...

Πριν λιγο ανεβηκε στο site της ΠΑΕ ``εμψυχωτικηκαι κατευναστικη ``ανακοινωση.Απο οτι καταλαβαινω εγω τις επομενες ημερες θα ανακοινωθει τι θα γινει με το προπονητικο και ποιος θα αναλαβει την τεχνικη ηγεσια της ομαδος.Αναμενωμεν,ευχομενοι να πανε ολα κατ`ευχην.Αναλυτικα η ανακοινωση:```Τις τελευταίες ημέρες οι αρνητικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην ομάδα μας (παραιτήσεις, προπονητικό κέντρο κτλ) είναι λογικό να έχουν επιφέρει αναστάτωση και προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών μας.
 
Ως διοίκηση του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως θα γίνει ότι επιβάλλεται προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.
 
Αλλωστε από τον Νοέμβριο του 2011 που έχουμε αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου και που τα προβλήματα ήταν πολύ περισσότερα από σήμερα, έχουμε αποδείξει, παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη μας, ότι είμαστε σε θέση να ξεπερνάμε όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται, ή τις όποιες τρικλοποδιές έχουν επιχειρήσει να μας βάλουν. Ετσι θα γίνει και τώρα.
 
Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις λύσεις για όλα τα θέματα της ομάδας, που θα διασφαλίζουν το μέλλον της και θα δίνουν την δυνατότητα σε αυτήν, την τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας, να βάλουν τις σωστές βάσεις και για την επόμενη περίοδο. Οπως αρμόζει στην περήφανη ομάδα και τον κόσμο του Πανιωνίου.```

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου