Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ηχηρο ``ΟΧΙ `` στο μπαραζ απο Πανθηρες και Ιωνες



               Και οπως ηταν αναμενομενο,δυο οργανωμενα κομματια του κυανερυθρου  κοσμου οι Ιωνες(χθες) και οι Πανθηρες(πριν λιγο) εβγαλαν ανακοινωσεις στις οποιες δηλωνεται η (αυτονοητη)απολυτη αντιθεση τους στο ενδεχομενο διεξαγωγης του μπαραζ της 6ης(!) θεσης αναμεσα στους διαχρονικα σιχαμενους και την πανοπουλεια ομαδα.Θεωρω οτι εκφραζουν απολυτα την βουληση ολων μας.Ακολουθουν οι (ιδιαιτερα ευγλωττες )ανακοινωσεις :              ΙΩΝΕΣ:Οι 'Ιωνες 1890 απαιτούν να μη γίνει καμία παραχώρηση του σταδίου του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου στη Super League για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ Παο-Σκόντα ΞάνθηΤο σπίτι μας το ανοίγουμε σε  όποιον θέλουμε εμείς και η απόφαση αυτή θα ανήκει στο κόσμο του Πανίωνιου στο Δήμο,τους δημότες της Νέας Σμύρνης και όχι στα μέλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη που τυπικα ανήκει το Σταδιο του Πανιώνιου. Η Αστυνομία συμφωνει για αυτή την παραχώρηση άραγε?

Πριν μερικά χρόνια με το έτσι θέλω ο Γεράσιμος Βεντούρης επιχείρησε να δώσει το ίδιο γήπεδο στην Αεκ.
Προφανώς  ξεχάσατε την αντίδραση του κόσμου σε εκείνη την απόφαση και μάλλον ούτε η αρνηση των φιλάθλων της Λάρισας δε σας θύμησε την νύχτα της 24/08/2010.
Δε θέλουμε καμία διευκόλυνση αυτού του κονκλάβιου που διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα των τυπικών λόγω του ότι είναι η  ''διοργανώτρια αρχή''.
Αυτή η ''αρχή'' που καθε κυριακή, απο τότε που ιδρύθηκε, μας δείχνει οτι υπάρχουν αγαπημένα παιδιά και αποπαίδια, όλοι ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει και που συγκαταλέγουν τον Ιστορικό μας Πανιώνιο.
Άξιο αναφοράς είναι, οτι η παρουσία χιλιάδων οπαδών μιας ομάδος που είναι γνωστό οτι δεν τρέφουν τα καλύτερα αισθήματα προς του φιλάθλους του Πανιώνιου θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους κεντρικους δρόμους του Δήμου στο στάδιο αλλά και στις περιουσίες των δημοτών.Γιατί απο διαβεβαιώσεις έχουμε χορτάσει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Στο τέλος πάντα εμείς την πληρώνουμε. 

Είμασταν εκεί και τότε θα μας βρείτε μπροστά, πρώτους και πάλι να προστατέψουμε το σπίτι μας,την γειτονιά μας.
Εξυπακούεται οτι τα μέλη της κίνησης μας που βρίσκονται στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη είναι αντίθετοι με μια τέτοια απόφαση και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σας.





ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΣΜΥΡΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Με Πανιώνια Ψυχή,

Ιωνες 1890                                KAI ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ:
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη - Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας.
Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!
Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι'αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν οτι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου.
Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες!
Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε οτι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία.
Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που "εργάζεστε", θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο.
Πάνω απ'όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος.
Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου