Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πανιωνιος-Ξανθη 3-3

                   
      Σε ενα ανοιχτο παιχνιδι τελειωσαμε τις φετεινες μας εμφανισεις στην Νεα Σμυρνη με ισοπαλια 3-3,σε ενα παιχνιδι που θα μπορουσαμε να χασουμε(αν και ο αντιπαλος αγωνιζοτανε με 10 παιχτες),αλλα και να κερδισουμε.Οριστικη σωτηρια ,απο μονη της αποτελει πολυ μεγαλη επιτυχια και πιστωνεται σε εκεινους που κρατησανε ορθιο τον συλλογο σε αυτη την πολυ δυσκολη χρονια,Στα αξιοσημειωτα του αγωνα: η τελευταια εμφανιση του Ανδρεα Σαμαρη με την κυανερυθρη φανελλα στην Νεα Σμυρνη.Το 8ο(!) φετεινο γκολ του Χρηστου Αραβιδη,ξεπερασε τον εαυτο του στην σεζον που τελειωνει,μακραν την καλυτερη της εως τωρα καριερας του.Το ιδιο ισχυει και για τον   ΜΕΓΑ Φανουρη Γουνδουλακη ο οποιος και σημερα με την απιστευτη ενεργεια του στο 2ο γκολ του Κολοβου(το 3ο ο Κουλοχερης) μας αφησε παλι αφωνους.Επισης ο Φανουρης παρεδωσε μαθηματα του πως δεν παιρνεις εσυ κοκκιννη καρτα αλλα ο αντιπαλος(το ακριβως αντιθετο απο τις δυο ανοητες κοκκινες που πηρε φετος ο Καμπανταης).Η αμυνα,οπως παντα:τρεις λαλουν και δυό χορευουν.Τελευτεια αγωνιστικη την επομενη Κυριακη στο Καραισκακη την επομενη Κυριακη(19.00).Η ενδεκαδα μας :       Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης (70’ Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός.                        Οι δηλωσεις του Κωνσταντινου Παναγοπουλου μετα το τελος του αγωνα:Για το ματς: «Έγινε ένα αγγλικό ματς, το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όταν είχαμε γυρίσει το ματς στο 2-1, όπως θα μπορούσε να κερδίσει και η Ξάνθη, μετά το 2-2. Μας αποσυντόνισε η αποβολή του Μαρίν. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη στην έδρα μας, δεν τα καταφέραμε όμως». 


Για την αποβολή των φιλοξενούμενων: «Μία αποβολή, ένα αριθμητικό μειονέκτημα σε αποσυντονίζει. Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Η Ξάνθη κατέβηκε να κερδίσει και το έδειξε. Είχε πιο ισχυρό κίνητρο στο ματς». 

Για το μέλλον του: «Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας τότε θα συζητήσουμε. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσω και να δημιουργήσω και εγώ για τη νέα σεζόν». 

Για τον λόγο που δεν πήραν ευκαιρίες παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής: «Είχα πει ότι υπάρχει σκέψη να δοθεί η ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Είχα πει επίσης όμως ότι δεν πρέπει να χαλάσει η συνοχή της ομάδας. Και η ομάδα είναι πάνω απ' όλα. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις πολλά πρόσωπα σε ένα παιχνίδι. Είδαμε τον Μπούζα, που ήταν η πρώτη του φετινή συμμετοχή και μακάρι να μπορέσω την Κυριακή να δώσω χρόνο και σε άλλα παιδιά». 

Για την φετινή σεζόν: «Έχουν γίνει πολλά στον Πανιώνιο. Το έχω ξαναπεί ότι ο Πανιώνιος είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας. Ήταν δύσκολη χρονιά, όπως και η προηγούμενη. Μακάρι να μην είναι το ίδιο δύσκολη και η επόμενη. Κρατάμε όμως τις καλές στιγμές και συνεχίζουμε». 

Για τη νέα σεζόν: «Για να υπάρξει ένα πλάνο πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι στην διοίκηση, ποιοι παίκτες θα μείνουν κλπ. Όταν πρέπει να μιλήσουμε θα μιλήσουμε». 

Για τον Ελευθερόπουλο: «Ο Ελευθερόπουλος είναι κεφάλαιο για τον φετινό Πανιώνιο. Έβαλε γερές βάσεις το καλοκαίρι. Κεφάλαιο επίσης είναι και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στον σύλλογο. Το ξαναλέω ότι είναι ευκαιρία να γίνει ο Πανιώνιος η αγαπημένη δεύτερη ομάδα όλων των Ελλήνων». 
 Υ.Γ.Απεφυγα ακροθιγως να σχολιασω τα γεγονοτα των  τελευταιων ημερων .Ουτε τωρα θα το κανω.Δεν ειναι ο δικος μου Πανιωνιος αυτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου