Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πανιωνιος-Ατρομητος 1-0



                   Τεραστια νικη σημερα και συναμα τεραστιο βημα για την πολυποθητη φετεινη παραμονη.Ητανε μία   πολυ μεγαλη νικη επι μιας απο τις περισσοτερο δυνατες ομαδες του πρωταθληματος.Οπως ειχε διαμορφωθει η κατασταση,πιστευω οτι και με την ισοπαλια θα ειμαστε ευχαριστημενοι.Πολυ περισσοτερο με την νικη που μας εφερε στους 31 βαθμους ,πολυ κοντα στους 34-35 οι οποιοι (θεωρητικα τουλαχιστον )αποτελουν το οριο σωτηριας.Οσο για σημερα το βραδυ ?Πρωτα απ`ολα ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ.Πανμεγιστος.Ονειρικη εμφανιση ,σιγουρα μία απο τις καλυτερες  σε ολη την καριερα του.Σημερα υπηρχε οπως παντα το μυαλο,ακολουθησανε ομως και τα ποδια.Ο Καμπανταης ητανε ο σκορερ του ``χρυσου γκολ``-αριστοτεχνικο τελειωμα σε οριακα εξεζητημενη ενεργεια του Κολοβου.Καμπανταης ο οποιος θα πρεπει να εχει συνειδητοποιησει πλεον  ποσο εχουν βλαψει την ομαδα,αλλα κυριως τον ιδιο τα φετεινα του νευρα.Αυλωνιτης πολυ καλος,οπως σταθερα καλος και ο Παντιδος-φαινεται οτι καλυπτει επαξια οποια θεση του ζητηθει.Σαμαρης και Αραβιδης καλοι,οσο για τον Γιαννακοπουλο η απειρια και το νεαρο της ηλικιας του,τον κανουν να χυνει την καρδαρα με το γαλα...Αρκετος κοσμος σημερα στην Νεα Σμυρνη και για Δευτερα βραδυ.Ακολουθει την προσεχη Κυριακη (17.15)το παιχνιδι στα Χανια,με τον τοπικο Πλαταναι να παιζει με την πλατη στον τοιχο.Η ενδεκαδα μας:Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Σάμαρης, Κολοβός (83' Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (71' Ντούνης), Αραβίδης, Κούρος (78' Κοντοχρήστος).Οι δηλωσεις Παναγοπουλου μετα το παιχνιδι:Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ και φάνηκε αυτό. Ήμασταν διαβασμένοι στο ματς. Τακτικά ήμασταν πολύ σωστοί και θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει και νωρίτερα το σκορ σε μία φάση του Καμπάνταη. Ο Ατρόμητος είχε μία φάση με το δοκάρι του Οντότζι. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μία ομάδα, αυτή είναι ο Πανιώνιος. Πετύχαμε μία νίκη κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με ικανοποιητικό μπάτζετ και αυτή η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία. Στο τέλος άνοιξε το παιχνίδι, κάτι που δεν θέλαμε. Ήταν μία τεράστια νίκη και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Μπράβο και στον κόσμο της ομάδας που μας υποστήριξε. Αφιερώνω τη νίκη στις ακαδημίες του Πανιωνίου, που τους παρακολούθησα και θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε αυτά τα παιδιά που αποτελούν το αύριο του Πανιωνίου».
Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια πλέον: «Δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Πιο άνετοι δεν είμαστε, αλλά είμαστε πιο σίγουροι».
Για τον αντίπαλο: «Γνωρίζαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε τις μονάδες του Ατρόμητου, αλλά έχουμε και εμεις τις δικές μας. Μία ομάδα έδειξε ψυχή και πάθος και αυτή είναι ο Πανιώνιος».
Για τον τραυματισμό του Κούρου: «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Αύριο θα κάνει εξετάσεις και θα μάθουμε».
Για την αλλαγή του Ατρόμητου με τις κινήσεις του Αναστόπουλου: «Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Δεν υπάρχουν αν, μόνο δεδομένα. Απαντήσαμε στις αλλαγές του Ατρόμητου, με τις αλλαγές που κάναμε τακτικά. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά».Εξαλλου ο σκορερ Λεωνιδας Καμπανταης δηλωσε :«Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο, για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς δείξαμε χαρακτήρα και πόσο πολύ θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Είναι οι πολυτιμότεροι που έχουμε κατακτήσει φέτος. Πλέον, έχουμε λιγότερο άγχος για την συνέχεια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την συνέχεια. Για μένα χρειάζονται ακόμη τρεις πόντοι για να σιγουρέψουμε την παραμονή. Έχουμε αναγκαστεί με τα νέα δεδομένα του συλλόγου να μιλάμε για παραμονή. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στην συνέχεια, θα τα καταφέρουμε. Σε όλη την ομάδα αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη. Το γκολ που πέτυχα προήλθε από πολύ καλή συνεργασία όλων μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει σε μια δύσκολη στιγμή» .Υ.Γ.Μα ποιοι ανεγκεφαλοι πετανε μεσα μπαλες?Ειναι ντροπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου