Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ατρομητος-Πανιωνιος 1-0


                 Κακο παιχνιδι και δικαιη ηττα στο παιχνιδι σημερα.Πικρο Κυριακατικο απογευμα με την ομαδα να μην εχει κανενα απο τα στοιχεια εκεινα που μας εχει συνηθισει φετος.Δεν υπηρχε κυκλοφορια σχεδον καθολου,πραγμα το οποιο ητανε αποτελεσμα της ανυπαρξιας του κεντρου μας,μιας και Σαμαρης/Φανουρης ηταν εκτος παιχνιδιου σε ολη την διαρκεια του.Τα πλαγια μπακ δεν ανεβαινανε και εαν σε αυτα προστεθει  και ο τραυματισμος Λαμπροπουλου,η αντικατασταση του απο τον Ανδραλα  και οπωσδηποτε και το κοουτσαρισμα του Σερβοελληνα απο την απεναντι πλευρα φθασαμε μαλλον φυσιολογικα στην δευτερη συνεχομενη ηττα μας.Ο Περιστεριδης (του οποιου η κληση στην Εθνικη Ανδρων προ ημερων προκαλεσε μεγαλη εκπληξη για τον γραφοντα) βγηκε οταν δεν επρεπε και δεν βγηκε οταν επρεπε και ετσι δεχθηκε το γκολ το οποιο εκρινε την αναμετρηση.Ο διαιτητης συνεχως ``εσπρωχνε`` τον αντιπαλο,παιζοντας την πατροπαραδοτη εθιμικω δικαιω εδρα.Δυσκολευομαι να βρω καποιον δικο μας που να ξεχωρισε,ειμαι απογοητευμενος και στεναχωρημενος οποτε σταματαω εδω.Δηλωσεις Δημητρη Ελευθεροπουλου  στην συνεντευξη Τυπου:«Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα. Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις αν όχι η χειρότερη που έγιναν χειρότερα με τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, θα πρέπει να δουλέψουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:
«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στον αγώνα. Αντίθετα, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά με πάθος, ένα πάθος που δεν το είχαμε εμείς καθόλου. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος, όπως και στο τακτικό κομμάτι».
Για το γκολ, είπε: «Αντί να γυρίσουμε προς τα πίσω, βγήκαμε όλοι μπροστά. Αντί να κάνουμε άμυνα ήμασταν όλοι στην επίθεση και δεχτήκαμε το γκολ», ενώ για την συνέχεια, υπογράμμισε: «Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλή δουλειά. Χάσαμε δυο παιχνίδια, αλλά φάνηκε ότι μας επηρέασε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Μας επηρέασε τόσο εγκεφαλικά όσο και ψυχολογικά. Με βάση την εμφάνιση ίσως εγώ δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου».
Για το ότι πολλά παιδιά κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες, ο «Ελέ» τόνισε: «Όλα τα παιδιά κέρδισαν σχετικά γρήγορα, αλλά θα πρέπει να μάθουν να διαχειριστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται όλη αυτή την κατάσταση», ενώ για το αν είναι προβλέψιμο ότι η ομάδα κάνει επίθεση από αριστερά: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αντίθετα θα έλεγα ότι η ομάδα επιτίθεται κυρίως από δεξιά τόσο με τον Σπυρόπουλο, όσο και με τον Μενδρινό, ενώ και ο Γουνδουλάκης πηγαίνει από δεξιά».
Τέλος, αναφερόμενος στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα μου έχει διδάξει τόσο επαγγελματικά όσο και σε θέματα ζωής».Η ενδεκαδα μας και οι αλλαγες:Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24' Ανδράλας), Ρόβας (67' Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (66' Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγιε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου