Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Aτρομητος-Πανιωνιος 2-1


Μεσα σε 4 λεπτα το ελπιδοφορο 0-1 με γκολ του Σκεμπρι(μετά απο σεντρα του Σιοβα!) εγινε 2-1 και εκει ...τελειωσαμε.Αν δεν εχανε εκεινη την ευκαιρια στο 92` ο Φανουρης θα μπορουσαμε να φυγουμε με τον βαθμο της ισοπαλιας.Με τα ``αν``ομως δεν γινεται τιποτα και για μια ακομα αγωνιστικη δεν πηραμε τιποτα.Οι αγωνιστικες περνανε ,οι βαθμοι δεν ερχονται και δεν πλησιαζουμε στον στοχο για φετος που δεν ειναι αλλος απο την παραμονη και την οικονομικη επιβιωση.Καλυτερος ολων ο ασταματητα αγωνιστικος και μαχητικος Κουτσι.Πολυ καλος ηταν και ο Μαλτεζος ενω και ο Κουμορτζι εκανε καλο παιχνιδι.Σε περιοδο συνεχους ντεφορασμιματος ο Γεωργιανος,ενω η αμυνα στο δευτερο γκολ του Ατρομητου θυμιζε παιδικη χαρα!Αναζητειται και αναμενεται ο Μαχο,η ελλειψη του οποίου ειναι εμφανεστατη.Ο Μιλοβανοβιτς για μία ακομη φορα αχρωμος και αοσμος στα 15 λεπτα που αγωνισθηκε(?),ενω και ο Κολοβος δεν εδειξε τιποτα. Η ενδεκαδα του σημερινου παιχνιδιου: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια. Σέμπρι, Κούτσι, Σάμαρης (69' Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας (79' Μιλοβάνοβιτς). Οι δηλωσεις του Τακη Λεμονη μετα το τελος του αγωνα:``«Δεχόμενοι το πρώτο γκολ πανικοβληθήκαμε. Αυτό το πεντάλεπτο ήταν όλο το ματς. Μας “σκότωσε”. Κρίμα γιατί δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα, αλλά δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά σ' αυτό το πεντάλεπτο και το πληρώσαμε. Με προβληματίζει ότι δεχτήκαμε το γκολ και δείξαμε ότι χάσαμε τον προσανατολισμό μας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντική η απουσία του Εστογιανόφ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας. Δεν συμφωνώ ότι ήμασταν παθητικοί. Στα πρώτα 25-30 λεπτά είχαμε στηθεί καλά, αλλά μας έλειπαν οι καλές πάσες. Βρεθήκαμε σε πλεονεκτικές θέσεις, αλλά δεν κάναμε καλή τελική πάσα. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε στα καρέ μας από κάποια φάουλ και κόρνερ και χάσαμε το καλό πάσινγκ γκέιμ που είχαμε. Δεν αξίζαμε όμως αυτή την ήττα».

Στη συνέχεια ο Λεμονής αναφέρθηκε στο θέμα του Ριέρα, τονίζοντας: «Υπάρχουν κάποια θέματα με τον Ριέρα, τα οποία θα τα συζητήσω με τους διοικούντες. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος είναι υπεράνω όλων».

Καταλήγοντας, έκανε ένα σχόλιο για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Περιστερίου. «Είναι παρήγορο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι αυτές οι ομάδες σε αυτή τη θέση. Είναι κάτι πολύ υγιές. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου