Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αστερας Τριπολης-Πανιωνιος 3-1

Κακη εμφανιση,κακο αποτελεσμα,κακο τελος σε μια κακη χρονια.Εμφανως αδιαφορος ο Πανιωνιος μας εδειξε το κακο φετεινο του προσωπο,προσωπο ειναι αληθεια που ειχαμε καιρο να δουμε.Οπως ηρθανε τα πραγματα,θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι που παραμειναμε στην κατηγορια και δεν θα παιζουμε του χρονου με Πιερικο και Δοξα Δραμας.Για το παιχνιδι δεν μπορει να γινει εκτενης αναφορα μιας και απλα δεν υπηρχαμε!2-3 καλες ενεργειες του Κολοβου προς το τελος και τιποτα αλλο.Κριμα για τους φιλους που ταξιδεψανε μεχρι την Τριπολη καικατω απο βροχη και κρυο ειδανε αυτο το θεαμα που εμεις τουλαχιστον το υποστηκαμε απο την ζεστασια του σπιτιου μας. Δηλωσεις Τακη Λεμονη>>>``«Για μας ήταν ίσως το μοναδικό φέτος ματς που δεν είχαμε άγχος αλλά το άγχος και ο εφησυχασμός χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή.

Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ήμαστε μια ομάδα που μπήκε απλά για να τελειώσει η σεζόν. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι ο Πανιώνιος έχει ιστορία και αυτό δεν του αρμόζει», δήλωσε, αρχικά, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» για να κάνει αναφορά στον υποβιβασμό του Αστέρα λέγοντας ότι είναι κρίμα για τον υποβιβασμό των Αρκάδων.

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε σήμερα, όπως πήραμε και αυτό που αξίζαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Κάναμε πολύ καλό δεύτερο γύρο. Έχουμε πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύσουμε και γρήγορα, υπάρχουν δυσκολίες, πρέπει να τις ξεπεράσουμε για να επιβιώσουμε. Ο Αστέρας είναι κρίμα που πέφτει, το λέω ειλικρινά, μια υγιής ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εύχομαι γρήγορη ανάκαμψη.

Το άγχος είναι πολύ χειρότερο στο θέμα του υποβιβασμού από ό,τι στον πρωταθλητισμό. Εμένα μου δίνει ζωή το άγχος. Για αυτά που ακούγονται δεν έχω να πω κάτι. Στην Ελλάδα ο καθένας λέει ό,τι θέλει, ό,τι πρόβλημα έχει σπίτι του θέλει να το λύνει στα γήπεδα. Δεν ασχολούμαι``

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου