Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΕ εχει συνεχεια και πρεπει να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της

Αυτό το πράγμα φέτος στον Πανιώνιο είναι για… ηρεμιστικά! Εκεί που η ομάδα πάει να πάρει τα πάνω της και οι «κυανέρυθροι» οπαδοί αρχίζουν να ηρεμούν (κάπως), κάτι γίνεται και ξαναγυρνάνε στα… ηρεμιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διήμερο «φούντωσαν» ταπαράπονα των παικτών του «ιστορικού» για οφειλόμενα χρήματα και μάλιστα, ζήτησαν από τονΤάκη Λεμονή να μεσολαβήσει για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους!

Στο περιθώριο της προχθεσινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου φέρεται να «έπιασαν» τον προπονητή τους και να του είπαν: «Κόουτς, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Κάποια παιδιά είναι απλήρωτα εδώ και πολύ καιρό». Ο Έλληνας τεχνικός συμμερίστηκε τους προβληματισμούς και την αγωνία τους, λέγοντάς τους: «Καταλαβαίνω αυτά που μου λέτε. Πρέπει να μιλήσουμε με κάποιον από τη διοίκηση για να βρεθεί μία λύση».

Και μέσα σ' όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παίκτες πως δεν προτίθενται να πληρώσουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχε υπογράψει μαζί τους ο Γιώργος Κιντής!

Και μόνο λίγα δεν είναι αυτά…

Αναπόφευκτα, λοιπόν -όσο καλά και να τα πηγαίνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό - οι… άδειες τσέπες θα φέρουν ακόμα περισσότερη γκρίνια και κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι πότε οι «κυανέρυθροι» δεν θα θέλουν να τραβήξουν το θέμα στα άκρα…

Θυμίζουμε ότι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε δύο, περίπου, εβδομάδες, οπότε, μέχρι τότε, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να «ενοχλήσουν» για το ζήτημα που τους «καίει» μόνο τον Κώστα Τσολακάκη.

Ωστόσο, από τα παραπάνω προκύπτουν εύλογες απορίες…

Πρώτον: Που πήγαν τα λεφτά (1 εκατ. ευρώ) που ισχυρίστηκε ο κ. Βεντούρης ότι άφησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στα ταμεία του συλλόγου για την εύρυθμη λειτουργία του μέχρι το τέλος της σεζόν;

Και δεύτερον: Που πήγαν τα λεφτά από τη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό;

Εν κατακλείδι: Τι γίνεται στην ΠΑΕ;

Γιατί πέρα απ' αυτά, είχαμε, θυμίζουμε: 1) την προσφυγή του Τόμας Μπέλιτς, που έμεινε ελεύθερος, 2) το θέμα του Ντάτο Κβιρκβέλια -θα παίξει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα;-, 3) την -ακόμα αναμένεται- έγκριση από την UEFA της μεταγραφής του Μάρκους Πρελ και 4) τις αποχωρήσεις των Θοδωρή Κοκκινάκη, Μαρούλας Βλάχου και προχθές, του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδάκου.(απο το sport-fm -αρθρο του Νικου Ραλλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου