Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Τα λευκα μαντηλια

Οντας ενας απο εκεινους οι οποιοι εκεινη την μερα κουνουσα λευκο μαντηλι,θεωρω οτι ηταν μια αντιδραση μου για το αθλιο θεαμα που εχοντας περασει το Αιγαιο για να το υποστω, απλα δεν το αντεχα.Και τελικα ηταν μια πολυ πιο κοσμια αντιδραση,απο εκεινη των πολλαπλα `τροφοδοτουμενων`οργανωμενων,οι οποιοι μας εκαναν μαθηματα ιστοριας με τον χυδαιοτερο τροπο!

4 σχόλια:

  1. Τα Λευκά μαντήλια "κούνησαν" κάποιους να ενεργήσουν έτσι που ο Πανιώνιος τότε του πάτου της βαθμολογίας, επαινείται σήμερα απ' όλους. Προκάλεσαν τις κωλοτούμπες που είπε ο Πρόεδρος. Αν δεν υπήρχε αυτή η κίνηση, ίσως πολύ λίγα θα άλλαζαν που έφεραν αυτή την άνοδο, πόσο μάλλον που μερικά ακομά δεν έχουν αλλάξει ή κατ' ανάγκη άλλαξαν σε κάποιες περιπτώσεις και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως!Οταν το προφανες,εγινε `ανατολικο`ζητημα,δεν ειναι δυνατον να βγαινουν καποιοι και να ζητουν απο τους ανεξαρτητους και ανιδιοτελεις οπαδους του ιστορικου,δηλωση μετανοιας,για πιο πραγμα αραγε?Αυτα για τα οποια φωναζαμε τοσο καιρο,εφαρμοσθηκαν (εστω εν μερει)και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.Εμεις δεν εχουμε κανενα συμφερον η δοσοληψια με την ΠΑΕ,ουτε εχουμε να απολογηθουμε σε κανεναν και για τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο πάντος αυτό. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή εφαρμόστηκαν τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ συγνώμη δεν ζητάω και γνώμη ακόμα δεν έχω αλλάξει. Αν και τώρα πια έχει αυξηθεί ο αριθμός αυτών που θεωρώ υπάιτιους για το αρχικό μας χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή