Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...

Τις τελευταιες μερες και με αφορμη οσα εγιναν και ειπωθηκαν για το κυριακατικο εγκλημα στο ΟΑΚΑ βρηκαν την ευκαιρια διαφοροι υπαλληλοι του συνδρομητικου καναλιου να βγαλουν ολο τους το κομπλεξ και την αδυναμια τους να καταλαβουν κατι περα απο τον μικροκοσμο τους της αρπαχτης ,της κολακιας,του γλυψιματος και εν τελει του δικου τους βολεματος.Θεωρησαν οτι οντες μισθοδοτουμενοι απο την ΝΟVA οφειλαν να επιδοθουν σε αυτο το οργιο κατασυκοφαντησης και ειρωνιας,κανοντας το ασπρο-μαυρο και λοιδορωντας ανθρωπους(απο τους οποιους προφανως υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να ηταν μισθοδοτουμενοι-και χειροκροτητες,βεβαιως!).Τους ενοχλησε το γεγονος οτι `ο μικρος και συμπαθης `Πανιωνιος σηκωσε κεφαλι και μιλησε για το δικηο του.Ειναι εξω απο την λογικη τους τετοιες συμπεριφορες.Απλα δεν μπορουν να τις κατανοησουν.Συνεχιζουν την (οικογενειακη τους οσον αφορα τον εναν εξ αυτων)παραδοση,ας γινουμε αρεστοι `εκει που πρεπει`-κατι μπορει να αρπαξουμε στο μελλον.Πολυ καλα εκανε ο Κωνσταντινος και βγηκε λεγοντας τις (αυτονοητες)αληθειες.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. Το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να αποκαλύψει διάφορα πράγματα. Εάν μιλάμε για οριακές φάσεις, που χρειάζονται ειδική μελέτη και πάρα πολλά σλόου μόσιον για να αναλυθούν, τότε κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον διαιτητή. Αν όμως οι φάσεις είναι εξόφθαλμα υπέρ του Πανιωνίου, τότε μπορείς να επιρρίψεις ευθύνες τόσο στον διαιτητή όσο και στο κανάλι, το οποίο είτε δεν φρόντισε να έχει τα κατάλληλα τεχνικά μέση κάλυψης του αγώνα, είτε παραποίησε την εικόνα (περίπτωση με την γραμμή που τοποθετήθηκε αυθαίρετα) είτε απέκρυψε στοιχεία προς όφελος του Π.Α.Ο .

    Επειδή η Νόβα είναι εταιρεία και τα κεφάλαια που δαπανά προέρχονται από τις συνδρομές των απαιτητικών πελατών της, καλό θα είναι να προσέξει καλά τη συμπεριφορά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή