Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

31 χρονια ζωης...και τελος.

``Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο μόλις 31 ετών αθλητής έφυγε πρόωρα, πολύ πρόωρα, από τη ζωή.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην αθλητική του οικογένεια αύτη της Α.Ε.Λ.
Αντί στεφάνου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λάρισας``.Με αυτη την ανακοινωση η ΠΑΕ πολυ σωστα,αντεδρασε στον θανατο ενος νεου παιδιου,ο οπιος απο το μακρυνο Μεξικο βρεθηκε στην χωρα μας για να θρεψει την οικογενεια του.Η γυναικα του και η 5χρονη κορη του θα βιωσουν την απωλεια στην συνεχεια της ζωης τους.Ας ειναι ελαφρο το χωμα που θα τον σκεπασει στην πατριδα του.

4 σχόλια:

  1. Μιλτο, εσυ που εισαι γιατρος και καταλαβαινεις καλα τι συμβαινει, δεν ειναι κριμα αυτα τα παιδια ??? Που πραγματικα βγαινουν στη γυρα (και στην διαθεση καθε ασυνειδητου) για να θρεψουν την φαμιλια τους ??? Πως το 2009 επιτρεπουμε τετοια εκμεταλευση ??? Μηπως ηλθε η ωρα να κανουμε κατι ??? Εστω και ελαχιστο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσοτεροι που `φευγουν`κατ` αυτο τον τροπο ειτε το γνωριζουν(οπως ο συγκεκριμενος),ειτε εμφανιζουν συμπτωματα και τα παραμελουν,αγνοωντας τα.Βεβαια η αναγκη τους κανει να ξενιτευονται για να βαλουν τα προς το ζην.Κανενας απο οσους πασχουν απο μυοκαρδιοπαθεια δεν ειναι ασυμπτωματικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιατρική εξέταση στην οποία υποβάλλονται όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά τον χρόνο απόκτησής τους, μπορεί να οδηγήσει σε διάγνωση της ασθένειας, ακόμη κι αν ο παίκτης αποκρύψει σκόπιμα τα συμπτώματα ή την ίδια την ασθένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι,χρειαζεται περισσοτερο εξειδικευμενη εξεταση`δευτερου σταδιου`,η οποια γινεται μονο επι υπαρξεως οικογενειακου ιστορικου(η μυοκαρδιοπαθεια ειναι κληρονομικη-αρα οι πασχοντες το γνωριζουν και το αποκρυπτουν)η συμπτωματων(που επισης το αποκρυπτουν).Η περιπτωση Κοβασεβιτς ηταν επισης μια παρομοια περιπτωση,μονο που εκεινος ειχε την στοιχειωδη ευφυια να το γνωστοποιησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή