Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Αρης-Πανιωνιος 1-1

Με μεγαλειωδη εμφανιση στην Θεσσαλονικη ο Iστορικος πηρε ενα υπερπολυτιμο βαθμο σε μια δυσκολη εδρα.Θεωρω οτι πλεον η ομαδα μας ανεξαρτητως αντιπαλου και εδρας μπορει να κανει το παιχνιδι της κανοντας μας υπερηφανους.Παιζοντας με 3 αμυντικους χαφ(Καστελιονε,Νικολαου και Κουμο)σε ενα συστημα 4-3-2-1,κυριαρχησε στο Α`ημιχρονο,εχοντας δοκαρι με τον Μποσκο.Ο (σοβαρος)τραυματισμος του Μπελιτς(εξω δυο μηνες!)εφερε τον Ισπανο Μπεθερα στην θεση του τερματοφυλακα που γενικα ηταν καλος ,ειχε μια αποκρουση,καλες εξοδους και απροσεξια στις μεταβιβασεις του!Στο δευτερο ημιχρονο κινδυνεψαμε να χασουμε το παιχνιδι αλλα ο (σουπερ για μια ακομη φορα )Κουμο στο 93`(απο θεση off-side)ισοφαρισε.Δεν υπαρχει υστερησας απο την ομαδα μας,αλλα καλυτεροι οι Κουμορτζι και Ριερα.Ο Εστογιανοφ φλυαρος-απεχει πολυ απο τον περσινο καλο του εαυτο.Κακος ο διαιτητης Κωνσταντινεας-αν θυμαστε περσι με την Λειβαδια στην Νεα Σμυρνη(1-0 Μπαρκογλου) ηταν εξισου κακος.Τωρα μπροστα μας εχουμε την αρπαγα την Κυριακη 6/12,το παγκοσμιο συνεδριο Πανιωνιου Ιντερνετ και βεβαια το πρωτο φετινο SOLD-OUT!

10 σχόλια:

  1. Μολις ακουσα οτι ο Αρης εβγαλε ανακοινωση για την διαιτησια!Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα..αλλα τι περιμενεις αυτη την κουλτουρα εχουν εκει πανω(και οχι μονο φυσικα)οπαδοι και δημοσιοκαφροι.
    Τεραστιας σημασιας η ισοφαριση,δεν χανουμε με τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο για αυτα που γινανε μετα τον αγωνα ,τι να πει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να ήσουν στο παγκόσμιο. Θέλω πολύ να σε γνωρίσω. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά. Αν συνεχίσουμε τόσο καλά, το επόμενο παγκόσμιο θα γίνει πολύ σύντομα...Θα κανονίσουμε όμως με βάση την ημερομηνία που θα μπορείς σίγουρα να είσαι κι εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά παιδιά, είναι συμφωνημένο το Συνέδριο;; Θα αγορεύσουμε τελικα;;; O Br προχωρά σε όλες τις διεργασίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι Antun, και θα παρεις αυριο mail με ολες τις πληροφοριες κλπ. See you there !!! Οντως πολυ κριμμα που δεν θα δουμε τον Μιλτο, αλλα ελπιζω συντομα να τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eυχαριστω Κωστη,ειναι σιγουρο οτι θα ειμαι νοερα μαζι σας!Την επομενη φορα και δια ζωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω το τελικό ο.κ για την ταβέρνα και θα σας ειδοποιήσω όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά Μίλτο, κι εγώ πολύ λυπάμαι, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω...Δεκτό το αίτημα του br, η επόμενη μπεκροκατάνυξη, να διοργανωθεί όποτε θα μπορέσεις κι εσύ να βρίσκεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαι θα πρεπει να ειναι την παραμονη του αγωνα το βραδυ,γιατι στα παιχνιδια των 14.30 δεν υπαρχει χρονος πριν και αμεσως μετα πηγαινω(τρεχοντας)στο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή