Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πανιωνιος-Πανθρακικος 2-0

       Εξαιρετικα σημαντικη νικη για την ομαδα μας.Νικη που μας κανει να χαμογελαμε μετα απο πολυ καιρο και να αντιμετωπιζουμε με μεγαλυτερη αισιοδοξια το μελλον καθως και την υποθεση σωτηρία.Με δυο πολυ ωραια γκολ απο το πρωτο ημιχρονο (Σαμαρης 35`-απευθειας εκτελεση φαουλ και Καμπανταης με καλοζυγισμενο σουτ  στο 41` ),μπηκαμε στο δευτερο μερος και με συνετη διαχειριση πηραμε τους τρεις υπερπολυτιμους βαθμους.Ο Παναγοπουλος στην παρθενικη του εμφανιση σαν πρωτος προπονητης ευτυχησε να εχει πισω τους Αραβιδη(και σημερα πολυ καλος) και Καμπανταη (ο οποιος  δεν ...αποβληθηκε !),εβαλε τον Παντιδο σεντερ-μπακ μαζι με τον πολυ καλο Αυλωνιτη και τον Ροκα αριστερο μπακ ,ανακαταξεις οι οποιες βγηκανε στην πορεια και ετσι φθασαμε στην πολυαναμενομενη οσο και πολυποθητη νικη-εφαλτηριο για την φετεινη παραμονη.Αξιοσημειωτο οτι για ενα ακομη αγωνα τελειωσαμε το 95λεπτο με δεκα παικτες λογω αποβολης (δευτερη κιτρινη )αυτη την φορα του Ροκα.Κατι πρεπει να γινει επ`αυτου.Αρκετος κοσμος σημερα στο γηπεδο,βοηθησε παρα πολυ την ομαδα.Μπραβο σε ολους.Συνεχεια τωρα την επομενη Κυριακη σε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι κοντρα στον ΠΑΟΚ.Καλη επιτυχιa!Η ενδεκαδα μαςΓιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ανδράλας (64' Κουλουχέρης), Σάμαρης, Κολοβός (77' Ντούνης), Γουνδουλάκης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Νεα (?) αρχη

           Σημερα εξαλειφθηκε το ερωτηματικο απο την προχθεσινη αναρτηση με την οριστικοποιηση της αποχωρησης Ελευθεροπουλου.Συνεχιζουμε λοιπον με τον μεχρι τωρα βοηθο του Δημητρη Ελευθεροπουλου Κωνσταντινο Παναγοπουλο.Θεωρω οτι δεδομενων των συνθηκων ειναι η πιο λογικη αποφαση για την συνεχεια.Τα πραγματα ειναι δυσκολα.Πολυ δυσκολα.Η εικονα της ομαδος τον τελευταιο καιρο μετα την αποδυναμωση και τις λαθος επιλογες ανανεωσεων του Δεκεμβριου ειναι τραγικη.Το φασμα του υποβιβασμου ειναι μπροστα μας.Η σημερινη νικη του Πλατανια επι του ΟΦΗ στο Ηρακλειο με 3-1 ειναι ενα πολυ ασχημο αποτελεσμα για εμας.Την Κυριακη το απογευμα το παιχνιδι με τον Πανθρακικο ειναι εξαιρετικα σημαντικο.Και δυσκολο συνάμα μιας και οταν τον τελευταιο καιρο δινεις βαθμο η βαθμους στις κατά τεκμηριο χειροτερες ομαδες της κατηγοριας( Βεροια και Κερκυρα αντιστοιχα) τοτε τι να περιμενεις αραγε?Χωρις επιθεση, με πλαγια μπακ που καμια σχεση δεν εχουνε με τους προκατοχους τους και την απουσια Λαμπροπουλου οσο περναει ο καιρος να γινεται πιο αισθητη η ομαδα μας ειναι πολυ αδυναμη.Οσο για τους τερματοφυλακες τι να λεμε τωρα...Ελπιζω κατι να αλλαξει και να παρουμε καποιους βαθμους να σωθουμε γιατι διαφορετικα στην Β` κουβαλωντας τα χρεη και με το 1/10 των εσοδων ,παμε κατευθειαν στην Δ`.Οσο για την αποχωρηση-φυγη Ελευθεροπουλου θεωρω οτι ακομα και εαν  μετα την φορτιση της ηττας του Σαββατου ειπε οτι ειπε περι αποχωρησης,θα επρεπε να ανακαλεσει.Ιδιως μετα την στηριξη παικτων ,διοικησης και μεγαλου μερους των οπαδων.Η εμμονη του λοιπον στην εγκαταλειψη του ``πλοιου``,με οδηγει στο συμπερασμα οτι δεν επροκειτο για μία παρορμητικη δηλωση/κινηση της στιγμης.,αλλα μία πολυ καλα προμελετημενη διαφυγη για προστασια της (επερχομενης)προπονητικης του καριερας.Εχω λοιπον την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος κυριος θα κατοχυρωθει στο κυανερυθρο υποσυνείδητο ως ριψάσπις...

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κερκυρα-Πανιωνιος 2-1...και Ελευθεροπουλος τελος(?)

           Μια ομαδα κερδισε η Κερκυρα φετος δυο φορες(και μαθηματικα δεν θα υπαρξει αλλη...).Εντος και εκτος εδρας.Μία ομαδα.Ποια να ειναι αυτη η ομαδα ,η οποια στην κυριολεξια καταφερε να χασει δυο φορες απο αυτην την Κερκυρα?Ποια αλλη εκτος απο την αφεντια μας.Ενα ολοκληρο γυρο ειχε να κερδισει η γηπεδουχος ομαδα.Απο το 0-1 στην Νεα Σμυρνη.Και ξανακερδισε σημερα.Μπραβο μας!Παρατηρησατε οτι οι παικτες της Κερκυρας χρειασθηκε να αλλαξουν την εμφανιση τους στο ημιχρονο?Εμφανιση η οποια ητανε και σκουροχρωμη.Ενω τα τρομερα μωρα του Ελευθεροπουλου,οχι μονο δεν αλλαξανε αλλά καποιες απο τις δικες μας εμφανισεις ,πιθανον να μην χρειασθουνε και πλυντηριο.Ξεφτιλα...Ισως το πιο σημαντικο στοιχειο απο τον αγωνα ειναι οτι μετα την ληξη του,οταν αυτοι που φορουσαν τις λευκές εμφανισεις κατευθυνθηκανε να χαιρετησουνε τους Πανθηρες οι οποιοι ταξιδεψαν τοσα χιλιομετρα και υπο κατταρακτωδη βροχη ,αυτοι τους διωξανε!Δεκαεπτα Νοεμβριου δυο χιλιαδες δωδεκα (17-11-2012) βαθμοι εικοσι ενα.Δεκαεξη Φεβρουαριου δυο χιλιαδες δεκατρια(16-2-2013) βαθμοι εικοσι πεντε.Αντε παλι ολη την ερχομενη εβδομαδα θα ακουμε παλι δηλωσεις και δηλωσεις για τελικους,αγωνα χωρις αυριο,τελικους κλπ.Απο βδομαδα σε βδομαδα παμε.Ακολουθει η ενδεκαδα της ντροπης για να μην τους ξεχασουμε:Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας, Ρόκας (Οκόγιε 60'), Σάμαρης, Κοντοχρήστος (Μπεγλεκτσής 85'), Γουνδουλάκης (Μενδρίνος 69'), Ντούνης, Κολοβός.A, και να μην ξεχασω: Keep the faith!(σωστα Ακη?).UPDATE 20.51:Στις καθιερωμενες δηλωσεις μετα τον αγωνα ο Δημητρης Ελευθεροπουλος ανακοινωσε οτι αποχωρι απο την ομαδα.Ομως υπαρχουν πληροφοριες οτι η αποφαση του δεν ειναι οριστικη .Ιδωμεν...Αναλυτικα τι ειπε ο Ελευθεροπουλος:«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου», 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πανιωνιος-Γιαννινα 0-1


                           Αδικη ηττα σημερα το μεσημερι στην Νεα Σμυρνη απο τα Γιαννινα.Αν και δωσανε την ψυχη τους και αγωνιζομενοι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα με αριθμητικο μειονεκτημα,δεν κατορθωσανε να παρουνε τιποτα και απο αυτο τον αγωνα.Η ανοητη αποβολη του Καμπανταη στο 14` ηταν και αυτη που εμελλε να παιξει καθοριστικο ρολο στην εξελιξη του παιχνιδιου.Δευτερη φορα φετος αποβαλλεται ο συγκεκριμενος παικτης.Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και ...εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Σιτο Ριερα...Λιγα λεπτα μετα την αποβολη δεχθηκαμε και το γκολ,απο το οποιο χασαμε τελικα.Καλο παιχνιδι μετα απο πολυ καιρο απο τον Κουρντι,Φανουρης καλος και ο Παντιδος στην πρωτη του εμφανιση με την κυανερυθρη φανελλα θετικος.Ο Ελευθεροπουλος το παλαιψε,αλλα η ενδεια πασιφανης.Εικοσι πεντε βαθμοι και τα δυο επομενα παιχνιδια με Κερκυρα εκτος και Πανθρακικο εντος πολυ-πολυ καθοριστικα στην υποθεση παραμονη.Η ενδεκαδα  μας:Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος (84' Τσαμουρλίδης), Παντίδος (76' Μπεγκλετσής), Παναγιωτούδης (56' Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Τόσκας, Ντούνης..Oι δηλωσεις Ελευθεροπουλου μετα το τελος του αγωνα:"Ξεκινήσαμε καλά και ελέγχαμε το παιχνίδι στην αρχή αλλά αυτό διαφοροποιήθηκε μετά την αποβολή του Καμπάνταη. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά στη φάση εκείνη έπρεπε να αποβληθούν και οι δυο. Έκαναν έγκλημα και οι δυο τους. Αφήνω στην άκρη τη δεύτερη κίτρινη του Κεϊτά. Μπλέξαμε σε περιπέτειες από σήμερα. Είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή".
Για το καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος: "Σημασία δεν έχει η εμφάνιση. Αύριο το πρωί θα ξεχαστεί η εμφάνιση και θα κοιτάμε τη βαθμολογία. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Ντε Βινσέντι που είναι από τους καλύτερους επιτελικούς χαφ στην Ελλάδα. Είχαμε πολλές απουσίες στο κέντρο με τον Πάρη, τον Στάθη και τον Βασίλη και στην ουσία δεν είχαμε αμυντικό χαφ. Συνεχίζουμε. Μπλέξαμε σε περιπέτειες μετά το σημερινό αποτέλεσμα αλλά θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε".

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

αεκ-Πανιωνιος 1-0

Ανυπαρκτοι στο Α`ημιχρονο,κατι προσπαθησαμε στο δευτερο και ετσι καταφεραμε να ηττηθουμε ΚΑΙ απο αυτη την ομαδα της Βεραντζερου.Μια εβδομαδα μετα την πολυ σημαντικη νικη επι του Λεβαδειακου μπηκαμε στο ΟΑΚΑ τρακαρισμενοι απο τις αντιπαλες φανελες της αεκ και σαν να αντιμετωπιζαμε καμια υπερομαδα στην κυριολεξια δεν περασαμε την σεντρα σε ολο το Α`μερος.Δεχθηκαμε ενα γκολ απο στημενη φαση σαν σε...προπονηση και μετα επρεπε να ερθει το δευτερο ημιχρονο για να ξυπνησουμε ,να εχουμε ενα δοκαρι μετα κεφαλια του Καμπανταη και δυο-τρεις ακομα τελικες.Στα αξιοσημειωτα επισης η διπλη αποκρουση Περιστεριδη σε πεναλτυ του Κατιδη ( 83` ) .Δεν πηραμε τιποτα λοιπον και απο αυτο το παιχνιδι.25 βαθμοι και ο δρομος της παραμονης μακρυς και ανηφορικος.Μεγαλη επιθετικη και οργανωτικη ενδεια διαπιστωνει ο μεσος θεατης της ομαδας.Καλα που εχουμε παρει και αυτους τους βαθμους...Η ενδεκαδα μας:  Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κούρντι, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης.Οι δηλωσεις Ελευθεροπουλου μετα το τελος του αγωνα στην συνεντευξη τυπου:"Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν σπάσαμε τον ρόμβο. Δεν μπήκαμε καλά και η ΑΕΚ προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν διαφορετική. Πιέσαμε τον αντίπαλο, βάλαμε τη μπάλα κάτω, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε φάει και δεύτερο. Είχαμε πει ότι δεν θέλαμε να δεχθούμε γρήγορο γκολ, γιατί όλα τα προβλήματα στην επιθεση ήρθαν μαζεμένα και θα ήταν δύσκολα για μας μετα. Έγινε αυτό που δεν θέλαμε...".
Τι ήταν αυτό που δεν έκαναν οι παίκτες του και δέχθηκαν γρήγορο γκολ...
"Το φάουλ ήταν; Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά αν τρως γκολ από στημένη φάση είναι λίγο δύσκολα... Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλύτερη. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος".
Για το πώς δούλεψε να χτυπήσει τον ρόμβο της ΑΕΚ στο κέντρο
"Είχαμε δουλέψει να... σπάσουμε τον ρόμβο της ΑΕΚ. Είναι η δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίσαμε ομάδα με ρόμβο. Είτε με αλλαγή παιχνιδιού από τον άξονα, είτε με διαγώνιο παιχνίδι. Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ, από εκεί που φόρτωνε την πλευρά να κινούμαστε κι εμείς. Μέχρι που ο κ. Λίνεν άλλαξε το σύστημα, εμείς είπαμε να περάσει η μπάλα από τον άξονα".    Υ.Γ.-1 τι να πρωτοθαυμασει κανεις στο μνημειωδες πανω το οποιο οι απαιδευτοι συγγραφεις του ειχαν κρεμασει στο κεντρο του γηπεδου?Την ...ορθρογραφια,την ...ετυμολογια ,την ...ομοιοκαταληξια η μηπως το ...περιεχομενο?Απλα να πουμε οτι για (σχεδον) πανομοιοτυπο πανω δεν ειχε ξεκινησει ο αγωνας πριν μερικα χρονια στην Νεα Σμυρνη.Αραγε διαμαρτυρηθηκε κανεις απο την αποστολη σημερα?       Υ.Γ.-2  Α, ρε Εβαλντ...