Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Twilight zone(that`s where we are!)

Ερωτηση...


Ειναι μονο το θεμα της ηλικιας του νεου αντιπροεδρου(24),καθως και το βιντεακι που κυκλοφορει,το οποιο προκαλεσε τοσο σφοδρη αντιδραση απο τους Ιωνες και τους Πανθηρες η μηπως υπαρχει και κατι αλλο το οποιο δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω? http://www.youtube.com/watch?v=7GDtn8eR2IA (πρωτοανεβηκε στους Ιωνες).Και η ...συνεχεια...http://www.youtube.com/watch?v=Evyxo_uOh3k&feature=related

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αποχωρησεις


Οπως εγραφα και χθες ο Μπελιτς δεν υπολογιζεται πλεον απο τον Στορε.Στην αποστολη δεν συμμετεχουν επισης οι Μπουβαλ(δεν επρεπε να ειχε ερθει απο αρχης),Κοιλιαρας(δεν επαιζε περσυ ουτε στον Εργοτελη),Λουκινας και Σιμωσης(δυο ταλεντα που δεν βγηκανε).Απο εκει και περα η πιθανη προσθηκη τον Δεκεμβρη του Μονιακη σαν ελευθερος φανταζει θετικη ,οπως -κυριως- και του Γαλλου Κεντρε εαν κλεισει τελικα.Σημερα η ομαδα δινει φιλικο παιχνιδι προπονητικου χαρακτηρα με τον Εθνικο Αστερα στις 19.00.Με την αντιπαλη ομαδα θα αγωνιστει και ο δοκιμαζομενος Σαλαλι ,ο οποιος αγωνισθηκε 5 λεπτα στο παιχνιδι με τον Αστερα Τριπολης,δειχνοντας καποια ενδιαφεροντα στοιχεια.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Χωρις Μπελιτς στο Καρπενησι


Η αποστολη της ομαδας ειναι ηδη στο Καρπενησι,χωρις σε αυτη να συμμετεχει ο Μπελιτς πραγμα που δειχνει οτι θεωρειται ηδη παρελθον για την ομαδα.Εξαλλου,απο οτι αναφερεται σε δημοσιευματα,ο Γαλλος Κεντρε απαντησε θετικα στην προταση του Πανιωνιου σημερα το απογευμα και πρεπει να θεωρειται παικτης του Πανιωνιου.Αναμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις.Αναλυτικα η αποστολη που ειναι στο Καρπενησι.>>>> Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Μπάλαμπαν, Σκούρτης, Κοντοές, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Κολοβός, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Πούπο, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ριέρα, Βαζ Τε, Κουμορτζί.
Επίσης στο Καρπενήσι θα ακολουθήσουν την ομάδα και οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: Chalali, Godfred, Okoro, Okpapko, Ejike, Phungwayo.

Μια ...καραβια Αφρικανοι!


Γέμισε... Αφρική χθες το Κορωπί! Ο Πανιώνιος έφερε στην Ελλάδα 5 Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τους «κυανέρυθρους» στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να αποκτηθούν όλοι από τον «ιστορικό»!Ηρθαν είτε για να παραμείνουν στην πρώτη ομάδα και ως εκ τούτου να προσφέρουν λύσεις σε κάποιες θέσεις που χρήζει -δεδομένα- ενίσχυσης ο Πανιώνιος είτε για να δοθούν δανεικοί κάποιοι εξ αυτών σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Οι πέντε Αφρικανοί αποτελούν προϊόν σκάουτινγκ όλο αυτόν τον καιρό από τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης, πλην όμως δεν μπορούσαν να τους φέρουν στην Αθήνα εξαιτίας προβλημάτων με τις βίζες τους. Τα εν λόγω διαδικαστικά προβλήματα επιλύθηκαν, με συνέπεια οι πέντε παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα και χθες να εμφανιστούν ενώπιον του Μίκαελ Στόρε.

Ποιοι είναι και σε ποιες θέσεις παίζουν
Και οι πέντε είναι ηλικίας 20-21 ετών και πρόκειται για τους Οκπάκο, Οκόρο, Εϊτζίκε, Φουγκάγιο και Γκόντφρεντ. Οι τρεις πρώτοι είναι Νιγηριανοί, με τον Οκπάκο να είναι αμυντικό χαφ, τον Οκόρο μεσοεπιθετικός που παίζει στη δεξιά πτέρυγα και τον Ειτζίκε να δραστηριοποιείται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Από εκεί και έπειτα, ο Φουγκάγιο είναι Νοτιοαφρικανός και είναι αριστερό μπακ χαφ (μία θέση που ο Πανιώνιος χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση μετά τη φυγή των Τζαβέλλα και Ουέλινγκτον) και ο Γκόντφρεντ είναι Γκανέζος και παίζει στο δεξί άκρο των μετόπισθεν.

Οπως προαναφέραμε, ο Πανιώνιος είναι πολύ πιθανό να τους αποκτήσει όλους, με τους Φουγκάγιο (αριστερό μπακ) και Γκόντφρεντ (δεξί μπακ) να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπογράψουν.(απο την sentragoal)``.Αυτα!Και καποτε κοροιδευαμε τον Ιωνικο!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Χρωματισμενη ``δημοσιογραφια``


Συνηθως δεν διαβαζω αθλητικες εφημεριδες,το επιπεδο τους και η μεροληπτικη χροια με την οποια αντιμετωπιζουν τα πραγματα με χαλανε και με εκνευριζουν.Την προηγουμενη Τεταρτη μεσα στο πλοιο που ταξιδευα για τις ολιγοημερες διακοπες και προσπαθωντας να ``σκοτωσω``την ωρα μου ,δανειστηκα απο (αλλοθρησκο...)φιλο την ΕΞΕΔΡΑ (φυλλο 21/7),οπου γυρνωντας στην 2η σελιδα πεφτω πανω στο εξης κειμενο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΑ>>>``Δεν νοείται η ΑΕΚ να μπαίνει σε διαδικασίες σφραγίσματος επιταγών. Οχι μόνο για μία μέρα, ούτε για δευτερόλεπτο. Είναι σοβαρότατο πλήγμα για το πρεστίζ της να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους ιστορίες. Η ΑΕΚ οφείλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αμφιβάλλω πολύ ότι ο Πανιώνιος θα ακολουθούσε την ίδια πρακτική αν συναλλασσόταν, για παράδειγμα, με τον Παναθηναϊκό και αυτός εμφανιζόταν ασυνεπής για μία μέρα (ή ακόμη και για έναν, δυο μήνες). Ναι, είχε ειδοποιήσει από προχθές την ΑΕΚ για τις προθέσεις του, αλλά όταν μία ομάδα σου έχει κάνει αγορές 4,2 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο χρόνια, επιδεικνύεις και μια συναλλακτική ανοχή και κατανόηση. Εκτός κι αν -για κάποιον απροσδιόριστο λόγο- θέλεις να επιμείνεις σε μια ανιστόρητη αντιπαλότητα. Ετσι, κύριε Τσακίρη;...``.Α ωστε ετσι κυριε Κοσμα??Ανιστορητη αντιπαλοτητα?Και πως τολμησε ο Πανιωνιος να ζητησει τα χρηματα που του οφειλονται απο την αεκ η οποια του ψωνιζει σαν καλος πελατης?Μα καλα ουτε μια τοση δα διευκολυνση??Εδω τωρα κανουμε μεταγγραφες και αυτοι ΤΟΛΜΑΝΕ να κατοχυρωσουν τα χρηματα τους??...Χρωματισμενη δημοσιογραφια ,οπαδικου εντυπου...Υ.Γ.Στο ιδιο φυλλο υπαρχει και ενα αρθριδιο για την επιστροφη της αεκ οπου αναφερεται οτι οι παικτες της χαζευανε στα TRAVEL VALUE SHOPS του αεροδρομιου του SEEFELD.Μονο που τετοιο αεροδρομιο δεν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ! Το Seefeld ειναι ενα χωριο στις Αυστριακες Αλπεις, περιπου 20 χιλιομετρα ΒορειοΔυτικα του INNSBRUCK, και βεβαια δεν εχει αεροδρομιο.Αν παλι απο παραδρομη γραφτηκε για το αεροδρομιο του Seefeld εννοωντας αυτο του Innsbruck,το τελευταιο ειναι ενα μικρο αεροδρομιο με περιορισμενο terminal το οποιο δεν διαθετει shopping area.Αυτα οσον αφορα την`` εγκυρη `` και ``αξιοπιστη ``δημοσιογραφια...

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Διαλειμμα...


...λιγων ημερων(χωρις laptop!)

Κασαδο τελος!


Στην Ράγιο Βαγεκάνο θα συνεχίσει ο Χοσέ Μανουέλ Κασάδο την καριέρα του, αφού η μεταγραφή του στον Πανιώνιο «ναυάγησε»! Αν και οι «κυανέρυθροι» είχανσυμφωνήσει με τον Ισπανό αριστερό μπακ, χθες ο μάνατζέρ του συναντήθηκε με τη διοίκηση και ζήτησε 350.000 ευρώ το χρόνο αντί για 210.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος παίκτης επρόκειτο να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να τελειώσει το θέμα. Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες επέλεξαν να μην μπουν σε διαδικασία νέας διαπραγμάτευσης και ο εκπρόσωπος του Κασάδο επέστρεψε άπραγος στην Ισπανία.(απο τον sport-fm)

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σωστη κινηση της ΠΑΕ


Και αναφερομαι βεβαια στο σφραγισμα των επιταγων για την μεταγραφη του Τζιμπουρ.Τζαμπα μαγκες τελος.Εξαλου πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη του νεαρου τερματοφυλακα Παναγοπουλου στον sport-fm.Λεει σωστα πραγματα και δειχνει μυαλωμενο παιδι.Αναλυτικα η συνεντευξη Παναγοπουλου>``

Για τις πρώτες μέρες στον Πανιώνιο

«Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που έψαχνα. Είναι η ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις για ένα νέο παίκτη, ενώ σαν σύλλογος αξιοποιεί τους νέους παίκτες. Δεν θα μπορούσα να απορρίψω την πρόταση της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Πανιώνιο για την πρόταση που μου έκανε».

Για τους λόγους αποχώρησης από τον Ολυμπιακό

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν κοιτάζω πίσω, κοιτάω το μέλλον».

Για το ρόλο του Στρακόσια στη μεταγραφή του

«Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του Στρακόσια. Μου έδειχνε εμπιστοσύνη από τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου».

Για τις απαιτήσεις του συλλόγου και τη «μάχη» με τον Μάχο για τη θέση του τερματοφύλακα

«Είμαι νέος στην ηλικία και δεν είναι σωστό να μιλάει κάποιος για το τι μπορεί να κάνει στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο και την διοίκηση, είναι ότι θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για τους στόχους του Πανιωνίου

«Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω και να έχουμε σαν στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο».

Για το ρόστερ της ομάδας και για τη μεταγραφική ενίσχυση

«Γνωρίζω ότι θα γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα και θα ενισχυθούμε κι άλλο. Ο Πανιώνιος είναι πάντως μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη δυναμική».

Για τον Μίκαελ Στόρε

«Είναι ένας νέος προπονητής, τόσο ηλικιακά όσο και σε ιδέες. Είναι πολύ φιλόδοξος .Θέλει να «χτίσει» μια ομάδα καινούργια πάνω σε βάσεις, που μπορεί να είναι λίγο πρωτόγνωρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει ότι στον Πανιώνιο θα βελτιωθεί σαν ποδοσφαιριστής

«Γι΄αυτό έκανα την συγκεκριμένη κίνηση στην καριέρα μου. Ο Πανιώνιος εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και από εμένα εξαρτάται να αρπάξω την ευκαιρία. Αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου».

Κεντρο διερχομενων ...ο Πανιωνιος


Η μετατροπή του Πανιωνίου σε... κέντρο διερχομένων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού και στην πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων» μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας έκαναν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα.Η... παρέλαση συνεχίζεται, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, με τον Μίκαελ Στόρε να προσπαθεί τις επόμενες ημέρες να βγάλει συμπεράσματα για την ποδοσφαιρική αξία του Γκανέζου αριστερού μέσου Σαμσού Αλ Χασάν και του Γαλλοαλγερινού επιθετικού Μοχάμεντ Σαλαλί.

Αμφότεροι θα φορέσουν για λίγες ημέρες τη φανέλα του Πανιωνίου στις προπονήσεις και ο Σουηδός τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει για το αν μπορούν να την αντέξουν και για τα επίσημα παιχνίδια.

Ο χρόνος, βέβαια, δεν... σταματάει να κυλάει, σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και στη Νέα Σμύρνη δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι με την τακτική των αλλεπάλληλων δοκιμών από τη μια δυσκολεύουν το έργο του προπονητή να «μοντάρει» κάποια στιγμή μια (έστω και υποτυπώδη) ενδεκάδα και από την άλλη υποθηκεύουν το μέλλον της ομάδας που παραμένει.... επιεικώς «ημίγυμνη».

Την ίδια στιγμή, άλλοι δύο παίκτες που μπήκαν στο μικροσκόπιο του Στόρε στην Ουγγαρία (ο Πούπο και ο Οσέι) παραμένουν «μετέωροι», αφού ουδείς μπαίνει στον κόπο να πάρει την οριστική απόφαση για το αν αξίζουν να αποκτηθούν ή όχι.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η... οριστικοποίηση της ώρας του φιλικού με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Παρασκευή (8 το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης), αλλά και το ότι η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα αναχωρήσει στις 28 του μήνα για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Για τα υπόλοιπα... έχει ο Θεός.(του Μιχαλη Λαδοπουλου απο την sentragoal)

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Απειλουμενα επαγγελματα…


Εκθειαζοντας προχθες τις …αγωνιστικες περγαμηνες του πρωην συνασπιστη,μεγα αγωνιστη και υπερασπιστη των αδυνατων οπου γης,προσφατα δε ανθρωπο εμπιστοσυνης των Βαρδινογιαννηδων και προσγειωμενος σαν αλεξιπτωτιστης στην προεδρια του βαζελου παρεβλεψα την διασταση του επαγγελματισμου.Και εξηγω>Τι εψαχνε ο Βαρδιννογιαννης για τον βαζελο ?Προεδρο εψαχνε.Τι επαγγελεται ο πρωην συνασπιστης?Τον προεδρο!Θυμιζω ότι ξεκινησε προδικτατορικως από προεδρος της Διοικουσης επιτροπης συλλογων του Πανεπιστημιου Αθηνων(!),διελαμψε σαν προεδρος του ΣΥΝ και ολοκληρωσε ευδοκιμως την σταδιοδρομια του στον πολιτικο κλαδο του προεδρικου επαγγελματος σαν ``λαγος``του –που-κρυβεται-τωρα-αυτος-?-Κωστακη Καραμανλη στην προεδρικη εκλογη του 2005…(και ποιος ξερει αν ειχε παρει το προεδριλικι εάν δεν ειχε ``βγει``εκεινη η ιστορια του πανω χερι/κατω χερι?)

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ετσι,ε???


``«Όταν φεύγεις από μια ομάδα πως πήγαινε ως την 6η θέση και έρχεσαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί είναι τελείως διαφορετικό. Ήταν η πρώτη μου χρονιά, δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο και για έναν παίκτη το ψυχολογικό είναι το πρώτο». ``.Ποιος τα λεει αυτα? Ναι σωστα μαντεψατε! Το γνωστο ...παλιοπαιδο. Καλα να παθει το αχαριστο αυτο ανθρωπακι! Οτι παθαινει το αξιζει! Και αλλοι φυγανε οπως ο Νικος ο Σπυροπουλος,Ο Τζιμπουρ,ο μεγας Νταριο(ο οποιος φετος δεν μας εκανε!) και προσφατα ο Γιωργος ο Τζαβελλας,αλλα αγαπιουνται και τιμουνται ακομα απο τον κυανερυθρο κοσμο. Οχι σαν και αυτον τον τυπο,ο οποιος ουτε καταλαβε που βρισκοταν ολα αυτα τα χρονια και τι φανελλα φορουσε!.. Υ.Γ.Αν ενδιαφερεται κανεις να διαβασει τις αρλουμπες που λεει το παιδακι και ...να το ευχαριστηθει εδω http://www.sport-fm.gr/article/283390

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Νικη...ελπιδας με 3-1 επι της Χονβεντ


Με γκολ των Οσει,Κουκετς και Σκουρτη η ομαδα πηρε την νικη επι της Χονβεντ πριν λιγο με 3-1.Σημαντικη νικη για την συνεχεια της προετοιμασιας.Σκοραραν οι νεοαποκτηθεντες και τερματοφυλακες ητανε οι Μαχο,Παναγοπουλος.Η συνθεση της ομαδας μας σημερα ηταν>>>Μάχο (66' Παναγόπουλος), Κοντοές, Λάτκα, Τσότσαλιτς (54' Όμο), Μανιάτης (54' Αράπι), Γιόνσον, Κουμορτζί, Πούπο (46' Κούκετς), Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Οσέι (46' Σκούρτης).

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ερωτηση...


Η ΑΕΚ ειναι ενημερη στις υποχρεωσεις της απεναντι στον συλλογο οσον αφορα τις μεταγραφες Μακου και Τζιμπουρ?Γιατι εαν οχι,οι μεταγραφες που πραγματοποιει,ουσιαστικα γινονται με δικα μας χρηματα... Υ.Γ.Ο πρωην συνασπιστης,μεγας αγωνιστης της κοινωνικης δικαιοσυνης και υπερασπιστης των αδυνατων οπου γης,>>>ανθρωπος των Βαρδινογιαννηδων και προεδρος του Παναθηναικου!Μαλιστα... Υ.Γ.-2 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=29746655.Μα ειναι δυνατον?Να ξεφτιλιστουμε τελειως?

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Αρχη με...Αχιλλεα!ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010-2011


1η Αγωνιστική (28/29 Αυγούστου)

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ - Α.Ε.Κ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

2η Αγωνιστική

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.


3η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4η Αγωνιστική

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Α.Ε.Κ.

5η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

6η Αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

7η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ

8η Αγωνιστική

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - Π.Α.Ο.Κ.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

9η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - Π.Α.Ο.Κ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

10η Αγωνιστική

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

11η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ.

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

12η Αγωνιστική

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ

Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΛΑΡΙΣΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

13η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.

ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

14η Αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ

Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΚΕΡΚΥΡΑ

15η Αγωνιστική

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - Π.Α.Ο.Κ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Δηλωσεις Stahre μετα το φιλικο


"Ολη η προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά και στην Αθήνα και εδώ. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει σωστή ψυχολογία, σωστή αντιμετώπιση τόσο στις προπονήσεις, όσο και σήμερα στο φιλικό από τους ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια. Το βασικό είναι να δουλεύουν όλα για την ομάδα, να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο. Θεωρώ πως αν δει κανείς την προπόνηση διαπιστώνει ότι υπάρχει ένταση, υπάρχει αυτή η ομαδικότητα που θέλουμε. Στο φιλικό ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά το θετικό είναι πως αυτά που βλέπαμε κάθε μέρα στις προπονήσεις τα είδαμε και στο παιχνίδι
".

Όσο για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε δύο συστήματα, το 4-4-2 και το 4-5-1, είπε: "Ο στόχος μου είναι να βάζω τους ποδοσφαιριστές στην καλύτερη δυνατή θέση. Μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα παίζουμε με έναν τερματοφύλακα και τέσσερις αμυντικούς, αλλά από εκεί και μπροστά μπορεί να γίνουν τα πάντα. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που φτιάχνουν το σύστημα.

Σε αυτή την φάση της προετοιμασίας δεν είναι το ουσιώδες να βρούμε το σύστημα. Χτίζουμε βήμα, βήμα κάθε μέρα και θα έρθει και το σύστημα. Το βασικό για εμένα δεν είναι οι θέσεις που θα έχουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, αλλά το πώς θα λειτουργούν μέσα στο παιχνίδι,το πώς μετακινεί την μπάλα, πως καλύπτει το χώρο του
".

Ακόμα για την εικόνα που έχει σχηματίσει έως τώρα για την ομάδα: "Βρίσκομαι από τις αρχές Μαϊου στην Ελλάδα επειδή ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για τη δομή του συλλόγου πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οπότε ήξερα τι να περιμένω.

Είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν αλλάζουν πολλά συνήθως, αλλά αυτό που μου κάνει καλή εντύπωση είναι η φιλοσοφία που έχουν οι παίκτες στην προπόνηση και η ενέργεια που βγάζουν. Η δουλειά μου είναι να βελτιώσω όσο περισσότερο γίνεται τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου και να τους μάθω να παίζουν μαζί. Θα δούμε αν θα υπογράψει κάποιος αύριο, μεθαύριο και αν γίνουν μεταγραφές.

Μέχρι τότε πάντα πρέπει να δουλεύεις με όσους έχεις και όταν βρίσκομαι στην προπόνηση, στις συσκέψεις, όταν κοουτσάρω έναν αγώνα δεν σκέφτομαι πως μας λείπουν τρεις, τέσσερις, πέντε παίκτες. Εχω μπροστά μου μια ομάδα και πρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτή την ομάδα
".

Για την ενίσχυση της ομάδας επίσης, είπε: "Οντως, όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν καλύτερους παίκτες, αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά εμείς έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό και αν λεω πως μου λείπουν πέντε παίκτες είναι σαν να δίνω στον εαυτό μου άλλοθι".

Εξάλλου για την έλλειψη αριστερού μπακ, ανέφερε: "Ακόμη και αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά καθένας κάνει στην ομάδα αυτό που πρέπει για να βελτιώσει τα πάντα που μπορεί. Ισως είναι βαρετή η απάντηση, αλλά αυτή είναι".

Τέλος για τις μεταγραφές που περιμένει ο κόσμος, υπογράμμισε: "Μπορεί στο μυαλό μου να έχω πως σε μια εβδομάδα θα έχω ακόμη τέσσερις παίκτες, όμως, δεν μπορώ να σκέφτομαι το αύριο, αλλά να δουλεύω τώρα με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου, τους εμπιστεύομαι και ξέρω πως μπορώ να βασιστώ σε αυτούς για να πετύχουμε. Δεν φοβάμαι".

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Παναγοπουλος απο ...γαβρο και νικη με 3-0 επι της SIOFOK




``Ο 23χρονος τερματοφύλακας -που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό- συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ουγγαρία.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Παναγόπουλος έχει αγωνιστικές παραστάσεις μόνο στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.``(sport-fm)


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το πρωτο φιλικο



Πρωτο φιλικο αυριο επι Ουγγρικου εδαφους και το ενδιαφερον μας ειναι εκδηλο για το τι προκειται να δουμε.Ο αντιπαλος βεβαια δεν προσφερεται για ασφαλη συμπερασματα μιας και το κυριως φιλικο αυτης της φασης της προετοιμασιας ειναι στις 15 του μηνος με την Χονβεντ.Παρολα αυτα θα παρουμε μια (πολυ πρωιμη) ιδεα για το πως χειριζεται το (πραγματικα τεραστιο) ροστερ ο Σουηδος και καποιες πρωτες του κινησεις για το πως θα καλυψει τα κενα που εμφανως εχει η ομαδα στις θεσεις 3-5-6-10(θεωρωντας οτι ο Μπαλαμαν θα μεινει για την κορυφη). Ο Μπελιτς ειναι εκει(μεχρι να φυγει?),διαφοροι παικτες ολων των εθνοτητων(τι γινεται με τον Βορειοκορεατη?) δοκιμαζονται ,ενα τσουρμο πιτσιρικαδες ειναι στην Ουγγαρια(θετικο),αναμεσα τους και ο Σκουρτης για τον οποιο ακουγονται καλα λογια για την ποδοσφαιρικη του αξια,αλλα και κατι περιεργοι ``παραλληλισμοι``με τον …Χουτο(!).Θελω να ελπιζω οτι ολα αυτα ειναι αβασιμα και το παιδι αυτο(19)να δειξει κατι καλο βοθωντας την ομαδα(αλλα και τον εαυτο του).Κατα τα αλλα στα κυανερυθρα blogs τις τελευταιες ημερες υπαρχει μια μουρμουρα και μια αντιπαραθεση χωρις (ορατο τουλαχιστον)λογο και αιτια.Ειναι γνωστο βεβαια ότι η αργια και η ``φτωχεια``(κυριολεκτικα και μεταφορικα)φερνει γκρινια αλλα φιλοι συν-Πανιωνιοι δεν εχουμε αυτή την πολυτελεια.Καλο θα είναι να χαμηλωσουν οι τονοι –ετσι και αλλιως εχω την αισθηση ότι το προσεχες διαστημα ,θα εχουμε να ασχοληθουμε με αρκετα ``ενδιαφεροντα`` θεματα!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πετερσεν ...παρα λιγο


Την αποκάλυψη πως ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο, προτού οι «κυανέρυθροι» καταλήξουν σε συμφωνία με τον Γιούργκεν Μάχο έκανε ο Έσπεν Μπούγκε Πέτερσεν. Ο 30χρονος Νορβηγός τερματοφύλακας (μία φορά διεθνής) αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη Σάντεφιορντ και ισχυρίζεται πως μέχρι πριν δύο εβδομάδες ήταν σε επαφές με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Είναι κρίμα που δεν έγινε η μεταγραφή. Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ εκτός της πατρίδας μου και θα ήταν μία όμορφη εμπειρία για την οικογένειά μου. Αν μου προκύψει μία ευκαιρία, θα την αρπάξω», δήλωσε ο γκολκίπερ.(sport-fm)


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Για τον ``ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ``


Διαβαζα ανελλιπως το εντυπο αυτο(με την ευγενικη χορηγια/αποστολη του καλου φιλου Μιχαλη Λ.).Το διαβαζα με ``κρυα καρδια``.Δημοσιογραφοι οι οποιοι αρθρογραφουσαν σαν να εγραφαν στην `Αθλητικη Ηχω `των 70`ς, ανευρα κομματια,χαμηλοτατο επιπεδο εκαναν την αναγνωση κατι σαν ενα ``ΠΡΕΠΕΙ``,ακριβως σαν ολα τα αλλα ``ΠΡΕΠΕΙ``της καθημερινοτητας και του αγωνα που δινουμε ολοι μας στην πραγματικη ζωη.Απο την αλλη το κυανερυθρο αυτο εντυπο βοηθουσε κατα καποιο τροπο ολους εμας οι οποιοι ζουμε στην Ελληνικη περιφερεια να αντισταθουμε στην πρασινοκοκκινη ομοιογενεια.Προβαλε τα τμηματα του συλλογου τα οποια ειναι στην αφανεια,προβαλλε επισης τα τμηματα παιδων και τις Β` ομαδες τα μελη των οποιων χρειαζονται παρα πολυ το ``ζεστο χαδι``της προσοχης μας.Τωρα μαθαινω οτι για οικονομικους λογους εξεταζεται η διακοπη κυκλοφοριας της εφημεριδας.Διαφωνω καθετα.Δεν ξερω εαν τα οικονομικα μεγεθη ειναι τετοια ,τα οποια καθιστουν απαγορευτικη την κυκλοφορια του,ουτε νομιζω οτι η ζημια δεν υπαρχει τροπος να εξισσοροπηθει με αλλους τροπους(χορηγοι,αυξηση τιμης φυλου),αλλα νομιζω οτι πρεπει να εξαντληθει καθε πιθανοτητα επιβιωσης του.Οχι στο κλεισιμο της εφημεριδας.Για μενα οπως και για τα αλλα ανεξαρτητα blogs καθε κυανερυθρη φωνη που σιωπα μας κανει περισσοτερο αδυναμους και ευαλωτους. Αλλα ανησυχω για κατι αλλο. Τον τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι βρισκεται σε εξελιξη μια ``επιχειρηση απο-Πανιωποιησης``στον συλλογο.Εχω επισης την εντυπωση οτι η νεα ταξη πραγματων στην ΠΑΕ δεν εχει καταλαβει που βρισκεται,με ποιους εχει να κανει και τις οποιες ιδιαιτεροτητες της κυανερυθρης οικογενειας.Και εκεινο που προβληματιζει περισσοτερο??ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...

Διαψευσεις,δηλωσεις και...περισσοτερα χρηματα


Για τον Κουμορτζι ολα αυτα,οταν μετα την διαψευση παραχωρησης του απο τον κο Κιντη,την σχετικη δηλωση που ανεβηκε στην επισημη ιστοσελιδα της ΠΑΕ ,ερχεται σημερα να προστεθει και το ρεπορταζ (sentragoal) οτι ο Κουμο αξιωνει περισσοτερα χρηματα αν και το συμβολαιο του ληγει το 2013.Περιεργη κινητικοτητα στο θεμα...Αναλυτικα οι δηλωσεις και το ρεπορταζ>>>>>>>>>>"Πιστεύουμε ότι η αποτίμηση του Κούμορτζι από τις άλλες ελληνικές ομάδες υπολείπεται σημαντικά της αξίας του. Είμαστε βέβαιοι επίσης ότι ακόμη κι αυτή η αξία θα ανέλθει κατά πολύ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Ο Κούμο είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα χτίσουμε φέτος την ομάδα. Συνεπώς δεν παραχωρείται, παρά μόνο στην περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα αγωνιζόμενη σε υψηλό επίπεδο η οποία και θα αναγνωρίζει την αξία του παίκτη". ``Η ανακοινωση της ΠΑΕ>>>>>>Μετά από τη σημερινή εκ νέου μεταφορά σε μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ «ειδήσεων» και «δηλώσεων» που αφορούν τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Μπενάρντ Κουμορτζί και προέρχονται από συγκεκριμένη «έγκυρη» πηγή της Γκάνας, ο Μπενάρντ προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr:

«Από την ημέρα που επέστρεψα από την προεπιλογή της Εθνική ομάδας της χώρας μου, δεν έχω μιλήσει μεκανένα δημοσιογράφο από τη Γκάνα και συνεπώς δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα ΜΜΕ της πατρίδας μου».

Ο Πανιωνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι η ίδια «έγκυρη» πηγή από τη Γκάνα έχει δημοσιεύσει κατά το παρελθόν ότι ο Κουμορτζί συζητάει με την Άρσεναλ, ή ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Φενέρ Μπαξέ, χωρίς να υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτά τα δημοσιεύματα. Νομίζουμε ότι η εγκυρότητα και η ποιότητα του συγκεκριμένου μέσου είναιυπό σοβαρή αμφισβήτηση και συνεπώς παρακαλούμε τα όποια ελληνικά ΜΜΕ επιθυμούν να το χρησιμοποιούν ως πηγή, να διασταυρώνουν πρώτα τις «ειδήσεις» που προέρχονται από αυτό, πριν τις μεταφέρουν. Εκτός αν ο σκοπός τους δεν είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά η δημιουργία εντυπώσεων…

Είναι η τελευταία φοράπου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ασχολείται ή διαψεύδει δημοσιεύματα από τη συγκεκριμένη πηγή.``. Και το σημερινο ρεπορταζ....``Καλύτερους οικονομικούς όρους στο συμβόλαιό του, που σημειωτέον εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, θα ζητήσει ο Μπενάρντ Κουμορτζί στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση του Πανιώνιου. Ο μεσος του Πανιωνιου θα μιλησει με τον πρόεδρο, Γιώργο Κιντή, ώστε να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του συμβολαίου του, βάσει και της δήλωσης από πλευράς του Κιντή την περασμένη Παρασκευή ότι «ο Πανιώνιος της νέας σεζόν θα χτιστεί πάνω στον Μπενάρντ Κουμορτζί», σε συνδυασμό ταυτόχρονα με το «δεν παραχωρείται παρά μόνο με ποσό που να ανταποκρίνεται στην αξία του».

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και αρκετό καιρό ο Κουμορτζί βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, υπό την έννοια ότι έχει απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό, πλην όμως τα χρήματα που προσφέρει η ομάδα του Πειραιά στον Πανιώνιο δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τον «ιστορικό». Ο Γκανέζος δεσμεύεται με 2 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» και, όπως διατείνεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα: «Είμαι παίκτης του Πανιώνιου και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Εξάλλου, χθες με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανιώνιος διέψευσε τις φερόμενες ως δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα της Γκάνας, περί επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ και ο Γιώργος Κιντής δήλωσε την Παρασκευή ότι ο «Κούμο» θα παραχωρηθεί μόνο σε ομάδα που προσφέρει χρήματα που αναλογούν στην πραγματική αξία του ποδοσφαιριστή.

Διπλάσιες αποδοχές, η ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ

Από τη στιγμή, ως εκ τούτου, που ο Πανιώνιος δεν θα παραχωρήσει τον Κουμορτζί, θεωρώντας ότι αποτελεί το βασικότερο περιουσιακό στοιχείο του, είναι μάλλον λογικό ο Γκανέζος να επιζητήσει καλύτερους οικονομικούς όρους στο συμβόλαιό του, ώστε να είναι από όλες τις απόψεις ικανοποιημένος φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα. Μην ξεχνάμε ότι στο συμβόλαιο του «Κούμο» υπάρχει ρήτρα παραχώρησης 4 εκατ. ευρώ, με συνέπεια πολύ δύσκολα να προκύψει επίσημη πρόταση από ελληνική ομάδα με αυτά τα χρήματα, τα οποία μπορεί να προσφέρει σύλλογος από το εξωτερικό. Και αυτό ακόμα όχι τόσο εύκολα, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που έχει διαμορφωθεί στο παγκόσμιο φουτμπόλ. Ως εκ τούτου, ο Κουμορτζί επιθυμεί μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές, σχεδόν διπλάσιες, σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτές που προβλέπονται στη συμφωνία του, που υπογράφηκε πέρυσι με την επέκταση του συμβολαίου του...


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Χαρμα ειδεσθαι...


Μολις τελειωσε ο προημιτελικος αναμεσα σε Γερμανια και Αργεντινη και εχω μεινει πραγματικα αναυδος απο την τελειοτητα αυτης της ομαδας που -οπως λεει και ο τιτλος-ειναι πραγματικα χαρμα ειδεσθαι.Την ...καημενη την Αργεντινη του απολυτου αντιπροτυπου σε ολα Μαραντονα την διελυσε στους τεσσερεις ανεμους και την διεσυρε,αποδεικνυοντας για μια ακομη φορα οτι ενα συνολο μεγαλων παικτων δεν σχηματιζει αναγκαστικα και μεγαλη ομαδα.Το μονο που πραγματικα με χαλασε ειναι να βλεπω την ξυνισμενη την Μερκελ να πανηγυριζει(η εικονα αυτη μου εφερνε αναγουλα!).Οσο για την συνεχεια ,αν και αυτη την στιγμη η Γερμανια φανταζει σαν το απολυτο φαβορι,η Ουρουγουαη και ο...Φορλαν περιμενουν στην γωνια ελπιζοντας...

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Συνεντευξη Μπελιτς,δηλωσεις Σκουφαλη και στο βαθος Παβον(?!)


Μαλλον μενει ο Μπελιτς,διαβαζοντας τις δηλωσεις του σε Σλοβακικο μεσο ενημερωσης μιας και περνανε καλα στην Αθηνα,ο δε Σκουφαλης αναφερει καποια πραγματα για Λινεν και Πανιωνιο τα οποια αναδημοσιευω παρακατω.Οσο για αυτα που κυκλοφορουνε για Παβον περιεργα μου ακουγονται.Αναλυτικα η συνεντευξη Μπελιτς και οι δηλωσεις ``Μανολο``που μας αφορουν>>>>>>>>

«Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Όμως έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θέλω να μείνω. Μου αρέσει η Αθήνα, ζούμε όμορφα εδώ και ο γιος μου άρχισε να παίζει στον Πανιώνιο», τόνισε ο 32χρονος τερματοφύλακας, που την ερχόμενη σεζόν θα έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Γιούργκεν Μάχο.

Για την παρουσία του την περασμένη σεζόν είπε: «Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε και αισθάνθηκα καλά. Αν δεν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, ίσως να ήμουν βασικός όλη τη σεζόν», ενώ για αυτή της ομάδας ανέφερε: «Πριν αρχίσει η σεζόν αποκτήθηκαν οκτώ νέοι παίκτες και στο ξεκίνημα της σεζόν ψαχνόμασταν. Σταδιακά η ομάδα βελτιώθηκε, προχώρησε στο Κύπελλο και έκανε ένα σερί νικών εξασφαλίζοντας τη σωτηρία της. Βελτιωθήκαμε στη διάρκεια της περιόδου, αλλά δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Η διοίκηση ήθελε να τερματίσουμε στην πεντάδα και γι’ αυτό υπήρχε περισσότερο απογοήτευση». Και ο Σκουφαλης>>``Για τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πιστεύω ότι μαζί του θα πάει πολύ καλά ο Ολυμπιακός. Αρκεί, βέβαια, να αντέξει στην πίεση της μεγάλης ομάδας, αφού άλλη δυναμική έχει ο Πανιώνιος και άλλη ο Ολυμπιακός. Είναι ένας έξυπνος προπονητής και νομίζω ότι θα τα καταφέρει πάρα πολύ καλά».

Για τον Πανιώνιο από τον οποίο αποχώρησε μετά από τρία χρόνια: «Αρκετά παιδιά ήταν τα αγαπημένα της εξέδρας, όπως ο Ντάριο Φερνάντες, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ και άλλοι, όμως δεν μείνανε στην ομάδα. Δεν αισθάνομαι πικρία. Από τη στιγμή που βγήκε αυτή η απόφαση, εγώ έπρεπε να κοιτάξω την καριέρα μου, να πάω σε μία ιστορική ομάδα και να κοιτάξω μπροστά».